Design maakt het verschil

Hansgrohe behoort op vlak van toonaangevende ideeën, tot de top in de sector. Creativiteit vormt de grondslag van het succes van de producten uit het Zwarte Woud.

De beste ideeën voor de badkamer – een badkamer die zich optimaal aan de individuele behoeften aanpast. Creativiteit en innovatie staan centraal in de ondernemingsfilosofie van Hansgrohe. Daartoe behoren designers die doordenken over badkamers en de innovatieve ideeën voor nog meer badkamerplezier, douchecomfort en weldaad ontwikkelen voor klanten over de hele wereld.

Het spreekt voor zich dat Hansgrohe samenwerkt met internationaal gerenommeerde, creatieve geesten. Uit deze samenwerking zijn zowel moderne als tijdloze producten en badkamercollecties ontstaan. Onze klanten kunnen hieruit hun persoonlijke comfortbadkamer samenstellen. Gerenommeerde architecten en designers uit de hele wereld worden door Hansgrohe regelmatig uitgenodigd op bijeenkomsten om hun  visies op de badkamer te ontwikkelen en te presenteren.

Hansgrohe is designleider in de branche.

Heel wat van de internationaal belangrijkste designprijzen en keurmerken voor product- en designkwaliteit vinden hun weg naar Hansgrohe. In de doorlopend geactualiseerde ondernemingsranglijst van het onafhankelijke International Forum Design laat Hansgrohe concurrenten uit de sanitaire sector duidelijk achter zich.
Hierbij is design bij Hansgrohe geen doel op zichzelf of louter een handig concurrentiemiddel. Goed design ontstaat altijd in samenspraak met de technologische mogelijkheden om zo een maximum aan esthetische en functionele kwaliteit te bereiken. Design is hierdoor een kwaliteitskenmerk aan het worden, reeds lang een erkend en onderscheidend kenmerk in ondernemingsontwikkeling. Dit vormt voor de merkproducten uit het Zwarte Woud de basis van hun succes op de wereldmarkt.

Hansgrohe: de nr.1 in de sanitaire sector

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>