AirPower by Hansgrohe.

Flash Player hier downloaden

AirPower: Meer plezier, meer efficiëntie

Een weldadig andere douchebelevenis

Dit zal u ongetwijfeld lang bijblijven: de 'luchtacrobaat' in de Hansgrohe douchetechnologie verhoogt uw doucheplezier en verlaagt uw waterverbruik. Tenzij u van puur plezier helemaal niet meer uit uw douche wilt komen. Omdat lucht in overvloed aanwezig is en kostbaar water niet, hebben de Hansgrohe-constructeurs in hun eigen straallaboratorium iets baanbrekends uitgevonden: AirPower. Dit betekent: plezier hebben en tegelijkertijd grondstoffen besparen.

AirPower – meer plezier met minder water

Het principe is eenvoudig: via de straalschijf van uw AirPower douchekop wordt een grote hoeveelheid lucht aangezogen. Deze luchtinfusie maakt het instromende water volumineuzer, lichter en zachter. In één liter water wordt ongeveer drie liter lucht bijgemengd. Op deze manier gebruikt u uw kostbaar water efficiënt. 

AirPower – uniek doucheplezier

Deze luchtinfusie maakt de druppels voller, lichter en zachter. Het resultaat ondervindt u direct aan den lijve: de parelende AirPower doucheregen omhult uw lichaam en creërt een heerlijk gevoel van welbehagen. De modellen met meerdere straalsoorten laten u genieten van een massage: de krachtige straal heeft een voelbaar ontspannende werking. Naast verhoogd doucheplezier, daalt ook uw waterverbruik.

Grondstoffen besparen met Hansgrohe

Wij geloven dat elke druppel telt en wij helpen u om water, energie en geld te besparen. Mét innovatieve producten en toonaangevende technologieën. 

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>