hansgrohe ComfortZone

Meer bewegingsvrijheid en comfort aan de lavabo

Veel bewegingsvrijheid aan de wastafel, maximale gebruiksvriendelijkheid en minder waterspatten: de hansgrohe ComfortZone biedt u meerdere voordelen tegelijk. De ComfortZone geeft aan hoeveel ruimte u tussen de uitloop van de kraan en de lavabo hebt. Met de ComfortZone vindt u de passende mengkraan om uw handen te wassen, uw haar te wassen of hoge kommen en vazen te vullen.

Wat is de hansgrohe ComfortZone?

De hansgrohe ComfortZone in drie verschillende varianten.
De hansgrohe ComfortZone betekent: verschillende kraanhoogtes en uitlooplengtes, optimaal afgestemd op uw individuele gebruiksbehoefte.

hansgrohe biedt u een assortiment van talrijke mengkranen in verschillende hoogtes. U kiest gewoon de kraan die u het meeste comfort in uw dagelijkse leven biedt. De millimeters in de naam van onze mengkranen geven de ComfortZone aan. Zo ziet u direct welke kraanhoogte het beste bij uw wensen – en uw wastafel – past. Geniet met onze grote ComfortZones van volledig nieuwe vrije ruimtes.

De pluspunten van de ComfortZone in één oogopslag

  • hansgrohe badkamerkranen met ComfortZone zijn op uw behoeften afgestemd. De bediening is intuïtief, het design excellent en de techniek geavanceerd. 
  • Hoge, deels draaibare mengkranen bieden u meer bewegingsvrijheid en ruimte, bijvoorbeeld om uw haar te wassen aan de lavabo of om hoge kommen te vullen.
  • Mengkraanoplossingen op maat voor elke wasplaats – voor inbouw- of opzetwastafels, voor handwasbakken of waskommen.

hansgrohe ComfortZone: Geniet van de grote meerwaarde aan comfort, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Vind het door u persoonlijk gewenste product met de passende uitloophoogte

De passende uitloophoogte voor uw individuele behoeften

De kleine hansgrohe ComfortZone schittert bijvoorbeeld in het gastentoilet. Daar, waar in de eerste plaats de handen worden gewassen. De middelgrote kraanhoogte biedt voldoende bewegingsvrijheid in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld bij het tandenpoetsen of om het gezicht te wassen. Wie het graag bijzonder royaal heeft, kiest voor een mengkraan met extra hoge ComfortZone. U zult de nieuw gewonnen bewegingsvrijheid niet meer willen missen.

hansgrohe mengkranen met ComfortZone kunt u zowel voor wandhangende wasbekkens en waskommen als voor bekkens in onderbouw- of inbouwkasten gebruiken. Ook bij het design hebt u de keuze. Klassiek of modern, bij hansgrohe krijgt u voor verschillende stijlen de optimale ComfortZone.

Wij bieden u stijlvaste, spatvrije combinaties aan. Daarvoor hebben wij bij veel gangbare wastafels de juiste ComfortZone bepaald. Met de hansgrohe ComfortZone test ontdekt u snel welke ComfortZone bij uw lavabo past.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt