Badkamerplanning – wij helpen u!

Praktische tips voor alle fases in de badkamerplanning

Een badkamer bouw je niet elke dag – dus het moet perfect zijn. We willen u helpen om op de juiste ideeën te komen en bekwame partners te vinden voor de verwerkelijking van uw badkamerdromen . Onze raadgevers en pagina's met aanwijzingen stomen u klaar voor de praktijk. Wie slim plant, geniet later van heerlijke douches en baden...

Duurzaamheid bij Hansgrohe
Voor iedereen die plant om badkamer of keuken opnieuw in te richten, zijn er goede redenen om te kiezen voor producten van Hansgrohe en Axor: duurzaamheid, designkwaliteit, traditie en innovatie.
Binnenhuisarchitect werkt aan de badkamer.
Modernisering of een volledig nieuwe badkamer – daarvoor moeten talloze beslissingen worden getroffen: in beide gevallen bent u met de praktische adviezen van Hansgrohe goed voorbereid.
Binnenhuisarchitecten zijn zeer vertrouwd met het thema badkamerplanning en komen met creatieve ideeën.

Hemeltje lief, waar beginnen? Trends bekijken, mensen tellen, plattegrond tekenen: wij helpen u het hoofd koel te houden.

Dealer bij adviesgesprek

Een perfecte badkamer komt tot stand met sterke partners. Partners die de weg kennen, u adviseren en die sterke prestaties leveren.

Checklist om in te vullen

Met een goede voorbereiding wordt het gesprek bij de vakman doeltreffend en een succes. Met onze lijst voorkomt u lastige vragen achteraf.

Axor Massaud waskom met Axor Massaud mengkraan

Het optimale samenspel aan de wasplaats laat u beter niet aan het toeval over. Met onze online help komt u erachter welke mengkranen- en wasbekkenduo's stilistisch harmonieren - en welke technisch-functioneel samengaan.

Axor Urqiola badkamerplanningsplattegrond

Hoogwaardige producten mooi laten uitkomen: Axor, het designermerk van Hansgrohe AG, brengt een gezellige sfeer in uw badkamer.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>