Schepen en jachten

Hansgrohe ook op zee

Op cruiseschepen of bij de inrichting van luxejachten – Hansgrohe is op alle zeven zeeën thuis. In de topklasse van de club- en cruiseschepen tonen mengkranen en badkamercollecties uit het Zwarte Woud de kwaliteits- en designambitie van de reder. Op mondaine jachten behoren Hansgrohe producten tot de luxe die in dit premium segment alweer bijna standaard is.

 • Cruiseschip Norwegian Breakaway

  Het droomschip cruist met Hansgrohe mengkranen tussen Bermuda en de Caraïbische Zee.

 • Badboot, Antwerpen

  Een boot van 120 meter lang met een van de grootste drijvende openluchtzwembaden ter wereld.

 • De Norwegian Epic is met haar 4.100 passagiers één van de grootste cruise schepen ter wereld.

  Een cruise schip in de overtreffende trap snijdt een nieuwe golf aan

 • De Predator 130, vlaggenschip van de gerenommeerde jachtenbouwer Sunseeker, neemt u mee naar de wereld van de luxespeedboten. De geïnstalleerde Axor badkamercollecties, Duitse kwaliteit qua design en comfort, betonen zich absoluut zeewaardig.

 • Het Duitse cruiseschip AIDAluna verwent zijn gasten met alle geneugten – ook in de smaakvol ingerichte cabines, waar mengkranen uit de lijn Talis S meereizen.

 • Op het cruiseschip Celebrity Equinox zijn Hansgrohe mengkranen en douchesystemen mee aan boord.

  De Celebrity Equinox schittert met een grandioze inrichting en luxueuze extra's zoals een grasveld op het bovendek. Mengkranen en douchesystemen van Hansgrohe verwennen de passagiers.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK