Woningbouw

Inzetten op kwaliteit, spaarpotentieel benutten

In de betere woningbouw dragen Hansgrohe producten bij aan de exclusieve inrichting. Dat geldt ook voor objecten met talrijke units waarbij bouwheren blijk willen geven van hun kwaliteitseisen. In veel gevallen is het voor hen de moeite waard te investeren in gebruik van grijswater met Pontos AquaCycle van Hansgrohe: licht vervuild water van douches en waskommen wordt na biologische reiniging opnieuw ingezet. Dat beschermt grondstoffen en bespaart bedrijfskosten.

 • Open keuken in Johannesburg.

  Hansgrohe veredelt badkamers en keukens van een exclusief adres in Zuid-Afrika´s metropool.

 • Een overzicht van de wijk Neugrüen

  Modelwijk voor Groen Bouwen bespaart energie met Hansgrohe technologie CoolStart

 • In deze studentenflat in Hannover wordt gebruikt water van douche en waskom gerecycleerd en opnieuw ingezet voor de toiletten

  Een studentenflat in Hannover gebruikt het grijswaterrecyclingsysteem Pontos AquaCycle van Hansgrohe. Het wordt ingezet voor de toiletten en bespaart kostbaar drinkwater.

 • De luxeappartementen van het merk Yoo zijn door Philippe Starck ontworpen en de badkamercollectie Axor Starck hoort erbij. Tot de wereldwijde toplocaties behoort ook München.

 • Één van 's werelds meest succesvolle vastgoedconcepten, de Yoo luxeappartementen van designer Philippe Starck, gaan uit van klasse op elke locatie: Manhattan is er vanaf het begin bij, met Axor Starck.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK