Axor Citterio badkamerinspiratie.

Flash Player hier downloaden

Axor Citterio

Luxe op het tweede gezicht

Wie het dagelijkse wassen graag als ritueel viert, vindt in Axor Citterio een bijzonder karakteristieke en tijdloze collectie. De designer Antonio Citterio brengt wooncultuur en badkamer samen en laat de badkamer tot een plek van rust worden. Hierbij verschaft Axor Citterio tijdloos klassiek en optimaal comfort: de spannende verhouding tussen vlakken en rondingen, tussen de kleine details, die pas op het tweede gezicht aan het licht komen, maken de mengkranen tot ware sieraden. Een collectie die de luxe van de eenvoud duidelijk in het middelpunt zet, doordat het de rijkdom van het water op zijn allermooist beleefbaar maakt.

Een overzicht van de Axor Citterio productcategorieën:

Axor Citterio mengkraan met hendelgrepen

Badkamerkranen

Axor Citterio mengkranen onderscheiden zich door precies bewerkte oppervlakken, zachte stralen en randafwerking met rechte lijnen. Ze verlenen de verschillende varianten elegantie en waardigheid – van de ééngreepsmengkraan tot en met de 3-gats mengkraan, die ook als wandversie bestaat. Kies daarbij tussen joystick greep, hendel- en kruisgrepen. Voor het bad vormt de op de grond staande mengkraan een aanvulling op de badrand- en tegelrandmengkranen. In de douche borduren douchemengkranen en thermostaten voort op het design van Axor Citterio.

Badkamerkranen uit de collectie Axor Citterio ( van )

<
>
Douche in combinatie met Axor Citterio.

Douches en Showerpipes

Luxueus douchecomfort in zijn mooiste vorm bieden verschillende producten uit de collectie. Zowel als opbouw- als als inbouwsysteem. Verschillende hoofddouches voor wand- of plafondmontage laten – gecombineerd met een wandplaat – het waardige design zeer goed uitkomen. Bovendien heeft u de keuze tussen verschillende Showerpipes met geïntegreerde hoofd- en handdouche.

Douches en Showerpipes uit de collectie Axor Citterio en bijpassende producten ( van )

<
>
Axor Citterio accessoires.

Accessoires

Wandlamp, zeepschaal, spoelglas, handdoekrek en veel meer: met de bij Axor Citterio passende accessoires schept u een luxueuze badkamerwereld, waarin de hoogste eisen worden vervuld en die het levenselement water knap in scène zet.

Accessoires uit de collectie Axor Citterio en daarbij passende producten ( van )

<
>
Axor Citterio bad.

Baden

Het bad zet de klassiek-elegante en ingetogen vormentaal van de collectie voort. Als materiaal wordt acryl gebruikt, dat als het wordt aangeraakt aangenaam warm aanvoelt. Het bad nodigt ertoe uit om u helemaal onder te dompelen in de badkamercultuur van Axor Citterio.

Bad uit de collectie Axor Citterio ( van )

<
>
Axor Citterio keukenmengkraan.

Keukenmengkranen

De elegante en uiterst functionele Axor Citterio keukenmengkranen waarderen elk aanrecht op en overtuigen met praktische details. De ergonomisch gevormde greep kan ook met vuile of ingezeepte handen gemakkelijk bediend worden. Een instelbaar draaibereik zorgt voor vrije ruimte aan het aanrecht, die u bij de variant met uittrekbare sproeier nog kunt vergroten. Bij de Semi-Pro versie maakt een veer uit roestvrij staal de uitloop uitermate beweeglijk.

Keukenmengkranen uit de collectie Axor Citterio ( van )

<
>

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>