Lachende vrouw staat onder een douche van hansgrohe.

Gaat u uw douche renoveren? Bent u op zoek naar een opvallende douchekop die u echt verwent? Hier vindt u premium producten voor uw droombadkamer. Omdat niet elke douche gewoon een douche is en omdat onze klanten allemaal hun eigen persoonlijkheid en ideeën hebben, bieden wij oplossingen in verschillende vormen, kleuren en maten en ook uiteenlopende bedieningsopties. 

Trendkleur mat zwart: douche met karakter

Laat u inspireren door de favoriete kleur van architecten en ontwerpers. Een zwarte mengkraan bij een wit bad, een zwarte douchekop met bijpassende slang: dit zijn expressieve combinaties waarvan u jarenlang kunt blijven genieten. De mat zwarte douches, douchemengkranen en accessoires van hansgrohe vormen altijd opvallende blikvangers in uw badkamer en bieden haast eindeloze ontwerpmogelijkheden

Vierkant, rond, SoftCube: welke vormen kiest u voor de douche?

Vindt u het ook zo mooi als alles in de badkamer bij elkaar past? In het doucheassortiment van hansgrohe vindt u veel producten die dezelfde designtaal spreken.

  • Handdouches en hoofddouches: bij hansgrohe vindt u beide in rond en organisch design.
     
  • Met een vierkante douchekop geeft u uw badkamer een heldere, minimalistische uitstraling. Combineer hem met een even rechtlijnige douchemengkraan (opbouw) of afwerkingsset (inbouw). 
     
  • Ons SoftCube design, met rechte vormen en afgeronde hoeken, vindt u terug in douches, toiletten, meubels en spiegels van hansgrohe. Voor een harmonieus badkamerinterieur.   

Wanneer de vormen bij de douche, de wasplaats en het toilet op elkaar zijn afgestemd, ontstaat een prachtige look. Stijlvolle badkameraccessoires en mengkranen in dezelfde designtaal benadrukken dit samenspel. Maar als u liever iets anders wilt, kunt u ook boeiende effecten creëren door gewoon rechte, ronde en SoftCube producten te combineren.

Productlijnen van hansgrohe in de douche – veelzijdig, aangenaam en mooi

Ze heten Pulsify, Rainfinity, Raindance, Croma of Crometta en zijn bestsellers over de hele wereld: de hansgrohe douchekoppen. Ze zijn verkrijgbaar als handdouche met verschillende wellness-straalsoorten die u intuïtief met een druk op de knop kunt selecteren. Of als hoofddouche die uw hele lichaam in een zachte regen hult. Onze douchesystemen (Showerpipes) combineren een handdouche, hoofddouche en douchethermostaat. Onze douchesets bestaan uit een handdouche met houder en douchestang. Ontdek ook het verrassende weldadige effect van zijdouches

hansgrohe maakt van douchen een plezier

  • Zowel in een royale inloopdouche als in een kleine cabine onder een schuin dak creëert u met hansgrohe producten een persoonlijke wellnesszone, waar u met heerlijke straalsoorten kunt douchen zoals u dat wilt. 
     
  • Hebt u graag alles bij de hand tijdens het douchen? Kies dan voor een douchethermostaat die tegelijkertijd een praktische tablet is. 
     
  • Bij hansgrohe vindt u bijpassende accessoires en opbergsystemen voor de douche, vaak in dezelfde kleuren. Voor alles is er het juiste toebehoren, zoals doucheslangen of douchekophouders. Wat vormt het mooiste geheel? Laat u inspireren door ons douchegamma!

Technologieën: slimme functies voor de perfecte douche

De doucheproducten van hansgrohe overtuigen ook door hun geïntegreerde technologieën. Die zorgen er bijvoorbeeld voor dat u minder water en energie verbruikt. Ze voorkomen dat uw douche te heet wordt of nadruppelt. Ze laten zich intuïtief met een druk op de knop bedienen en maken schoonmaken heel eenvoudig. Geniet van deze en nog veel meer aangename aspecten – met technologie made by hansgrohe.

Slim water besparen, minder energie verbruiken
EcoSmart
EcoSmart

Slim water besparen, minder energie verbruiken

Elektronische mengkranen van hansgrohe zijn uitgerust met EcoSmart en daardoor bijzonder zuinig in verbruik. Standaard hebben ze slechts vijf liter/min nodig. De slimme combinatie van luchttoevoeging en debietbegrenzing bespaart drinkwater en hulpbronnen.

Lees meer

Kalk gewoon wegwrijven
QuickClean
QuickClean

Kalk gewoon wegwrijven

Schoonmaken hoeft niet lastig te zijn: QuickClean, een uitvinding van hansgrohe, verwijdert snel vuil en kalkaanslag van de douche. Daarvoor zorgen flexibele siliconen noppen. Let wel op voor kopieën: alleen dit QuickClean logo garandeert de echte hansgrohe kwaliteit!

Ontdek hier meer

Waterplezier met een druk op de knop
Select
Select

Waterplezier met een druk op de knop

Select staat voor supereenvoudig gebruik. Bij de Rainfinity handdouche volstaat een klik om tussen drie straalsoorten te wisselen. Dit bedieningsconcept zorgt voor nog meer plezier en comfort onder de douche. Select is intuïtief, duurzaam en betrouwbaar.

Lees meer

Meer volume door toevoeging van lucht
AirPower
AirPower

Meer volume door toevoeging van lucht

Water wordt royaal vermengd met lucht. De zo verrijkte druppels voelen weelderig, licht en zacht aan op de huid en vallen met minder gespat in de lavabo. Het kostbare water wordt efficiënter gebruikt.


Afvoersystemen voor de douche – krachtig en mooi

Ook bij afvoersystemen mag u van hansgrohe precisiewerk en ontwerpexpertise verwachten. Onze douchegoten en doucheafvoeren maken elke inloopdouche helemaal af. Ze zijn het stijlvolle puntje op de i bij de individuele inrichting van uw douche.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt