Metris keukenmengkraan spoelt pan af.

Flash Player hier downloaden

hansgrohe keukenmengkranen

Waardeer je design en comfort ? Ontdek hier je spoeltafelmengkraan

Droomt u ook van een keukenmengkraan met een chic design en uittrekbare vuistdouche ? Wil u voor uzelf het werk in de keuken vergemakkelijken door water comfortabel met de Selectdrukknop te bedienen? Toch liever klassiek? Wandmodel? Wat u ook verkiest : hansgrohe biedt u een groot assortiment competente keukenhulpen aan die er goed uitzien. Bij ons vindt u technologisch verfijnde keukenmengkranen die u verwennen met royale maten, verschillende uitloophoogtes en excellent bedieningscomfort. Geniet van een grotere actieradius aan de spoeltafel en zet water doelgerichter in.

U heeft graag de beste ingrediënten? Dat begint bij de keukenmengkraan.

Laat u het werk in de keuken verlichten. Van degene die de groente schoonmaakt tot de fijnproever, van de bordenwasser tot de professionele kok: aan Hansgrohe keukenmengkranen beleeft iedereen plezier. Want wie de kraan ook opendraait: hier vloeien kwaliteit, knowhow en design in elkaar over. Laat u bezielen door intelligente multifunctionaliteit: van A zoals uittrekbare sproeiers via E zoals elektronische temperatuurregeling tot S zoals draaibereiken tot wel 360 graden.

Dat vormt een argument voor Hansgrohe keukenmengkranen:

  • Verkrijgbaar als Select variant – voor comfortabele waterbediening met een druk op de knop, vereenvoudigde werkprocessen en intuïtieve bediening
  • Hoogwaardige materialen en solide verwerking „Made by Hansgrohe“ – voor een lange levensduur
  • Meermaals onderscheiden design – voor meer sensualiteit in uw keuken
  • Buitengewone oppervlakken zoals roestvrij stalen optiek
  • Ergonomische comfort – dankzij hoge uitloop van de mengkraan, draaibaarheid en uittrekbare sproeiers
  • Magneethouder – MagFit fixeert uittrekbare sproeiers bij het terugleiden veilig in de uitloop van de mengkraan

Aantrekkelijke keukenhulp gezocht?

Alle kranen voor het aanrecht van de merken Hansgrohe en Axor in één oogopslag – met tal van details over bediening en werking

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK