Metris keukenmengkraan spoelt pan af.

Flash Player hier downloaden

hansgrohe keukenmengkranen

Waardeer je design en comfort ? Ontdek hier je spoeltafelmengkraan

Droomt u ook van een keukenmengkraan met een chic design en uittrekbare vuistdouche ? Wil u voor uzelf het werk in de keuken vergemakkelijken door water comfortabel met de Selectdrukknop te bedienen? Toch liever klassiek? Wandmodel? Wat u ook verkiest : hansgrohe biedt u een groot assortiment competente keukenhulpen aan die er goed uitzien. Bij ons vindt u technologisch verfijnde keukenmengkranen die u verwennen met royale maten, verschillende uitloophoogtes en excellent bedieningscomfort. Geniet van een grotere actieradius aan de spoeltafel en zet water doelgerichter in.

U hebt graag de beste ingrediënten? Dat begint bij de keukenmengkraan.

Laat u het werk in de keuken verlichten. Van diegene die de groenten wast tot de fijnproever, van de bordenwasser tot de professionele kok : aan hansgrohe keukenmengkranen beleeft iedereen plezier. Want wie de kraan ook opendraait : hier vloeien kwaliteit, knowhow en design in elkaar over. Laat u bezielen door intelligente multifunctionaliteit : van uittrekbare vuistdouches via elektronische temperatuurregeling tot draaibereiken tot wel 360°.

Voordelen van de hansgrohe keukenmengkranen:

  • Verkrijgbaar als Select variant – voor comfortabele waterbediening met één druk op de knop, vereenvoudigde werkprocessen en intuïtieve bediening
  • hansgrohe is één van de meest toonaangevende fabrikanten van hoog kwalitatieve spoeltafelmengkranen. Hoogwaardige materialen en stevig vakmanschap „Made by Hansgrohe“ - waarborgen een lange levensduur
  • Meermaals onderscheiden design – draagt bij tot meer sensualiteit in uw keuken
  • Uitzonderlijke afwerkingen zoals roestvrij staal finish of klassiek chroom
  • Ergonomisch comfort – dankzij de hoge uitloop van de mengkraan, de draaibaarheid en uittrekbare vuistdouches
  • Magneethouder – MagFit fixeert uittrekbare vuistdouches veilig terug in de uitloop van de mengkraan
  • Eenvoudige installatie : flexibele aansluitingen maken het u makkelijk om uw keukenkraan te vervangen. Opteer voor een product van topkwaliteit dat u toelaat om vele jaren te genieten.

Aantrekkelijke keukenhulp gezocht ?

Alle hansgrohe en AXOR spoeltafelmengkranen in een oogopslag – met tal van details omtrent hun bediening en werking

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK