AXOR douches

Flash Player hier downloaden

AXOR douches

Een absolute must in de douche. Perfectie.

Ontdek innovaties voor de douche op de AXOR website. De AXOR douches omvatten hoofd- en handdouches, zijdouches, douchesystemen en -sets. Of het nu gaat om een rond of vierkant model: zij toveren de douche om in een ruimte die je volledig apprecieert. Het uitzonderlijk design en buitengewone technologie maken hen een absolute must in de douche.

Bijvoorbeeld de AXOR ShowerHeaven 1200. Uniek in elke dimensie. De majestueuze omvang maakt hem tot nieuw archetype in de douche. Elk van de jets is een eerbetoon aan het kostbaar element water: variërend van een revitaliserende waterstraal tot te PowderRain, de meest recente innovatie van AXOR. De fijne siliconen sproeiers transformeren water in een zijdeachtige regen. Zacht omhullend. Perfectie.

Design: Phoenix Design

Overzicht van de productencategorieën:

Axor ShowerHeaven hoofddouche.

Hoofd- en zijdouches

Vierkant of rond. Massagestraal, verfrissende stortstraal, soft of normaal, over een groot vlak of geconcentreerd – de passende hoofddouches zijn verkrijgbaar voor wand- of plafondmontage en met verschillende straalsoorten. Met de Axor zijdouches wordt de persoonlijke spa perfect.

Axor hoofddouches ( van )

<
>
Axor Bouroullec Showerpipe.

Douchesystemen

Als mooie en praktische totaaloplossing voor de douche is er de keuze uit douchezuilen en Showerpipes. Ze verenigen hoofd- en handdouches met het comfort van een thermostaat. Of u kiest voor de Axor Starck Waterwall, die aanvullende zijdouches elegant verenigt in één element.

Axor douchesystemen ( van )

<
>
Axor Starck staafhanddouche.

Handdouches

Of u bij de handdouche nu gaat voor heldere geometrie, minimalisme of een vertrouwde vormgeving: Axor handdouches voegen zich qua vorm mooi in in elke douchesfeer. U heeft de keuze uit maar liefst drie straalsoorten. Bijzonder markant is de Axor Montreux handdouche: met zijn authentieke greep past hij perfect bij de klassieke stijl van de beide collecties.

Axor handdouches ( van )

<
>
Axor douchesets.

Douchesets

De Axor douchesets passen bij verschillende collecties en ronden de douche af. Ze bestaan uit een handdouche, een wandstang en een doucheslang. De comfortabele douchesets zijn verkrijgbaar passend bij de uiteenlopende stijlrichtingen: gereduceerd tot elementaire vormen, in tijdloos modern design of in twee traditionele varianten voor de nostalgische badkamer.

Axor douchesets ( van )

<
>

Meer informatie over Axor douches

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
Axor. Form Follows Perfection