AXOR douches

Flash Player hier downloaden

AXOR douches

Een absolute must in de douche. Perfectie.

Ontdek innovaties voor de douche op de AXOR website. De AXOR douches omvatten hoofd- en handdouches, zijdouches, douchesystemen en -sets. Of het nu gaat om een rond of vierkant model: zij toveren de douche om in een ruimte die je volledig apprecieert. Het uitzonderlijk design en buitengewone technologie maken hen een absolute must in de douche.

Bijvoorbeeld de AXOR ShowerHeaven 1200. Uniek in elke dimensie. De majestueuze omvang maakt hem tot nieuw archetype in de douche. Elk van de jets is een eerbetoon aan het kostbaar element water: variërend van een revitaliserende waterstraal tot te PowderRain, de meest recente innovatie van AXOR. De fijne siliconen sproeiers transformeren water in een zijdeachtige regen. Zacht omhullend. Perfectie.

Design: Phoenix Design

Overzicht van de productencategorieën:

AXOR ShowerHeaven 1200 hoofddouche.

Hoofd- en zijdouches

Vierkant of rond. Water ontworpen als revitaliserende waterstraal of als zijdeachtige regen. De AXOR hoofddouches zijn beschikbaar in wand- of plafondmontage en met verschillende straalsoorten. Perfectioneer uw eigen persoonlijke spa met bijpassende AXOR zijdouches.

AXOR hoofd- en zijdouches ( van )

<
>
Onder de AXOR Showerpipe 800

Douchesystemen

Het design omvat purist, klassiek en avantgarde. Perfecte functionaliteit. Eenvoudig. De AXOR Showers Showerpipes zijn extravagante geleidingssystemen voor het water. Hoofddouche, handdouche en thermostatische mengkraan vormen een elegant geheel. Een voorbeeld is de AXOR Showerpipe 800 : ook met een groot tablet uit spiegelglas. De douches kunnen bediend worden via twee Selecttoetsen. Zo bijvoorbeeld de hoofdouche met de innovatieve PowderRain-straal.

Douchesystemen van AXOR ( van )

<
>
Axor Starck staafhanddouche.

Handdouches

Of u bij de handdouche nu gaat voor heldere geometrie, minimalisme of een vertrouwde vormgeving: Axor handdouches voegen zich qua vorm mooi in in elke douchesfeer. U heeft de keuze uit maar liefst drie straalsoorten. Bijzonder markant is de Axor Montreux handdouche: met zijn authentieke greep past hij perfect bij de klassieke stijl van de beide collecties.

Axor handdouches ( van )

<
>
Axor douchesets

Douchesets.

De AXOR douchesets bestaan uit een handdouche, een wandstang en een doucheslang. Minimalistisch. Tijdloos modern. Bijvoorbeeld de AXOR doucheset van Front : een trechter. Een pijp. Samen vestigen zij de aandacht op de verborgen esthetiek van de technologie.

AXOR douchesets ( van )

<
>

Meer informatie over Axor Showers

Axor merkcatalogus PDF 20,9 MB

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
Axor. Form Follows Perfection