Axor wasbekkens, baden, meubels.

Flash Player hier downloaden

Axor wastafels en baden

Stijlvast accenten plaatsen

Sommige Axor collecties bestaan niet alleen uit hoogwaardige mengkranen, maar ook uit wastafels en baden. Dat zijn inbouw-, opzet- en wandhangende wasbekkenvarianten net zoals baden, die vrij staan of worden ingebouwd. Ze ontstonden in samenwerking met gerenommeerde designers en kunnen als het ware heel vanzelfsprekend met mengkranen van de verschillende badkamercollecties gecombineerd worden.

Een overzicht van de Axor wastafels en baden:

Axor Bouroullec lavabo.

Wasbekken

Axor biedt waskommen, inbouwlavabo´s en wandhangende wasbekkens aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en worden vervaardigd uit hoogwaardig polymeerbeton met onderhoudsarm oppervlak. De lavabo´s uit de collecties Axor Urquiola, Axor Bouroullec en Axor Massaud kunnen ook met de mengkranen van tal van andere Axor collecties gecombineerd worden.

Axor wasbekken ( van )

<
>
Axor Urquiola bad.

Baden

Axor biedt u vrijstaande baden en varianten voor inbouw of montage aan een wand. U kunt kiezen tussen baden uit verschillende materialen. De buitengewone vormentaal verleent elk bad een individuele esthetiek en maakt hem tot een hoogtepunt in uw badkamer. 

Axor baden ( van )

<
>

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
Axor. Form Follows Perfection