Man onder Hansgrohe Showerpipe

Flash Player hier downloaden

Douchesystemen: Showerpipes en douchepanelen

Meer douche, meer comfort, meer plezier onder de douche

U droomt van een grote regendouche? Een Hansgrohe hoofddouche kunt u zich verbluffend eenvoudig in de badkamer halen – zonder omslachtige ombouw, ook achteraf. De oplossing heet 'Showerpipe'. Deze bestaat uit een hoofddouche plus handdouche met mengkraan. Of 'douchepaneel'; dat is een reeds klaar voorgemonteerd douchesysteem. Je kan deze op bestaande wateraansluitingen installeren zonder afbraakwerken. Ideaal dus voor renovaties!

Met de Select technologie laat Hansgrohe zijn Showerpipes zo echt schitteren. Hier geniet u ten volle van comfort, design en plezier. Alles wordt eenvoudig bediend met één druk op de knop.

Hansgrohe Showerpipe.

Showerpipes – uw snelste weg naar de regendouche

Of u nu nieuw wilt bouwen of achteraf wilt aanpassen: Hansgrohe douchesystemen zijn comfortabele oplossingen, die uw badkamer enorm opwaarderen. De mooie ensembles heten Rainmaker Select Showerpipe of Raindance Select E 300 en bestaan uit hoofddouche, handdouche en thermostaat. Achteraf aanpassen gemakkelijk gemaakt met Raindance Connect: hier verandert een handdouche in een handomdraai in een douchesysteem.

Hansgrohe Showerpipes ( van )

<
>

Nieuw all-in-one systeem voor het doucheplezier van de premium klasse

U wilt uw badkamer moderniseren en heeft zin om 'groots te douchen'? Voor u combineert Hansgrohe de uiterst hoogwaardige hoofddouche Rainmaker Select met het royaal tablet van de ShowerTablet Select 700. Deze Rainmaker Select Showerpipe biedt u een algemeen, intuïtief bedieningsconcept met één druk op de knop, dat u rechtstreeks naar de douchehemel leidt. Het systeem kan comfortabel op bestaande aansluitingen worden gemonteerd, en dankzij zijn grote, vlakke oppervlakken van glas eenvoudig schoongemaakt worden. De glazen straalschijf van de hoofddouche is met de laser gefabriceerd en straalt uit maar liefst 244 jets. Hij bezit een witte achtergrond – voor de perfecte architectonische integratie in uw badkamer.

Hansgrohe douchepaneel.

Douchepanelen – topoplossingen voor totaal waterplezier

Volledig verwenprogramma van hoofd- en handdouches met verschillende straalsoorten plus massages van het hele lichaam uit zijdouches. Bij de ongecompliceerd in te bouwen douchepanelen zijn alle componenten reeds geïntegreerd. Interessant voor gezinnen: het in de hoogte verstelbare Raindance Lift douchepaneel – voor de verschillende behoeften in het huishouden.

Hansgrohe douchepanelen ( van )

<
>

Dit vormt een argument voor Hansgrohe douchesystemen:

  • Breed aanbod. Snuffel door onze vele modellen en prijsklassen, vind uw persoonlijke doucheoplossing – en maak van uw badkamer een wellness oase.
  • Geringe kosten en moeite bij de planning. Indien u uw badkamer snel wilt renoveren, zijn deze totaaloplossingen ideaal. Omdat het omslachtige plannen en inbouwen van afzonderlijke componenten wegvalt.
  • Eenvoudige montage. De installateur sluit het systeem gewoon in plaats van uw oude mengkraan aan in douche of bad. Zonder de wand lastig open te hoeven breken.
  • Ze overtuigen door innovatieve Hansgrohe features zoals AirPower en QuickClean, en maken indruk met XXL Performance.

Raindance Select E 300: met de knop voor alle generaties

Alleen al het design geeft zin om te douchen. En het intuïtieve bedieningsconcept nog meer.
Select knoppen aan hand- en hoofddouche maken sproei- en straalkeuze bij de Raindance Select E 300 Showerpipe uiterst comfortabel. Maar liefst zes straalsoorten kunt u hier met een klik kiezen: drie verschillende straalsoorten uit de hoofddouche plus drie uit de handdouche. Dat schept een fascinerend douche-effect voor elke leeftijdsgroep en lichaamsgrootte. Plezier met één druk op de knop gewoonweg.

U kiest uit twee oppervlakken:
a) compleet verchroomde producten
b) frisse tweekleurigheid in chroom met witte straalschijf

Croma Select Showerpipe: de nieuwe comfortabele

De Croma Select Showerpipe is een compleet systeem, dat u met vijf straalsoorten met een druk op de knop verwent: drie uit de hand-, twee uit de hoofddouche. De laatste is draaibaar en kan zo onafhankelijk van uw aansluitingen worden gepositioneerd. Het douchesysteem wordt eenvoudig gemonteerd op bestaande wateraansluitingen – ideaal voor de snelle renovatie van de badkamer. Ook verkrijgbaar in een EcoSmart variant met slechts 9 l/min, en in verschillende designs en oppervlakken.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>