ShowerSelect thermostaat met handdouche

Flash Player hier downloaden

Douchebediening

Regel uw doucheplezier – handmatig of elektronisch

Betrouwbare partners in de badkamer: Hansgrohe biedt u een groot aantal thermostaten, waarmee u water kunt regelen zoals het u bevalt. Opdat u onder de douche geniet van zorgeloos comfort en zeker beschermd bent tegen onaangename temperatuurschommelingen. En opdat u uw badkamer technisch en optisch opwaardeert. Nieuwe Hansgrohe topproducten voor u:

ShowerSelect met glazen oppervlak

Douchebediening

Hier vindt u alle douchebedieningseenheden van Hansgrohe – van de eenvoudige douchethermostaat tot aan de ultramoderne schakelcentrale met aflegvlak van veiligheidsglas en Select toetsen. Van de thermostaat, die elegant en plaatsbesparend verdwijnt achter de wand (voor één of meerdere douches en voor tot wel vier systemen) tot aan de elektronische douchebediening RainBrain.

Hansgrohe douchebediening ( van )

<
>

De actuele Hansgrohe highlights zijn –

 1. op de wand gelegd: ShowerTablet Select. De Select toetsen kunnen intuïtief worden bediend – voor alle generaties. Met hun glazen opbergtabletten (300 en 700 millimeter breed) creëren de multifunctionele design thermostaten veel plaats voor douchebenodigdheden. Ook aan het bad zijn deze 'tablets' echte blikvangers.
 2. onder de wand gelegd: ShowerSelect afwerkingssets. Ook hier volstaat een druk op de knop om douches aan en uit te zetten of straalsoorten te veranderen. Zo kunnen doucheoplossingen met tot wel vier verbruikers eenvoudig worden gerealiseerd. Nieuwe esthetische inbouweenheid: ShowerSelect met glad glazen oppervlak.

Plus voor het milieu: de Hansgrohe Select toetsen werken louter mechanisch – ze hebben dus geen extra stroom nodig.

Opbouw- en inbouwthermostaten

Foto´s

Regel water individueel – met handmatige bedieningen voor een of meerdere douches

 • ShowerTablet Select 700
 • ShowerSelect glazen thermostaat
 • ShowerTablet Select
 • Ecostat Select
 • Ecostat Comfort
 • ShowerSelect inbouw voor één douchefunctie.
 • ShowerSelect inbouw voor twee functies.
 • ShowerSelect inbouw voor drie functies.
 • ShowerSelect inbouw voor vier functies.
 • ShowerSelect inbouw met handdouche

Elektronische bediening – intuïtief te bedienen mini computer

Zijn multifunctionele bedieningscentrale onder de douche heet RainBrain. Hij wordt eveneens in de wand gemonteerd. Van daaruit regelt hij alles elektronisch: hoofd-, hand- en zijdouches, wellness temperatuur, licht en muziek. U kunt uw smartphone via Bluetooth aan uw douche koppelen en zo uw muziek kiezen. Ideaal, wanneer u uw badkamer radicaal nieuw wilt vormgeven.

Met de vinger op het touchscreen tippen en genieten, zingen, alle zinnen laten beroeren. Zo werkt het: RainBrain animatie starten.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>