Zeepschaal aan douchestang

Flash Player hier downloaden

Accessoires

Alles wat uw douche perfect maakt – in topkwaliteit

Hoogste kwaliteit en uiterst zorgvuldige productie tot in elk detail : daarvoor staat het merk hansgrohe. Dat geldt ook voor alle doucheaccessoires : van de doucheslang en douchestang - met of zonder Porter - tot de zeepschaal. Hier vindt u functioneel en visueel harmonieuze producten en combinaties

Handdouche met Porter

Toebehoren – voor meer comfort bij het douchen

Hansgrohe, uitvinder van de douchestang, biedt een breed douche-assortiment met vele combinatiemogelijkheden aan: van de doucheslang tot en met douchestangen zoals Raindance Unica, Unica S Puro, Unica Classic, Unica Crometta of PuraVida Unica. Hun kwaliteit heeft over de hele wereld normen vastgelegd en is miljoenen keren bestand gebleken tegen de dagelijkse belastingen.

Toebehoren voor de douche ( van )

<
>

Welk Hansgrohe douchetoebehoren is er?

 • 8 verschillende Unica douchestangen met een lengte van 90 cm. Passend bij het assortiment handdouches. Met 1,60 m doucheslang – optioneel ook zonder slang verkrijgbaar.
 • 3 verschillende Casetta zeepschalen. Passend bij alle douchestangen
 • 3 verschillende, tegen knikken beschermde doucheslangen in verschillende lengtes en van hoogwaardige materialen. Deels ook verkrijgbaar in EcoSmart varianten.
  Sensoflex: doucheslang van metaal met kunststof bekleding en draaiwervel
  Isiflex: doucheslang van kunststof met metalen optiek en wartel
  Metaflex: doucheslang van kunststof met metalen spiraaloptiek
 • 6 verschillende douchehouders (porters). Ook variabele, kantel- en draaibare modellen
 • 6 verschillende Fixfit slangaansluitingen met terugslagkleppen. Deels met kogelgewrichten om te verhinderen dat de slang afknikt aan de aansluiting.
 • 3 verschillende FixFit porters – dat wil zeggen: Slangaansluiting en handdouchehouder in één, waarbij douche en slang vrij kunnen worden gekozen. Deze porters zorgen voor een 'opgeruimde' douchezone. Praktisch en snel: geen extra boring, geen twee producten nodig.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>