Talis Select S ComfortZone

Flash Player hier downloaden

Talis mengkranen

Laat u verwennen met bedieningscomfort! Nu met Select knop

Hansgrohe biedt twee Talis kraanseries met Select technologie aan: Talis Select S en Talis Select E. Hier versmelten vorm en functie, de hendel verdwijnt compleet, en u bedient uw mengkraan met een druk op de knop. Dat creëert voor u het hoogste comfort en helpt u water te besparen, want de intuïtieve bediening animeert gewoon om de kraan uit te zetten. Geniet van deze volledig nieuwe Talis vormentaal. Als u de aan het Talis design karakteristieke pingrepen of draaibare uitlopen weet te waarderen: de standaard versies zitten zoals van tevoren in het assortiment – sommige in nieuw design.

Talis Select S mengkraan

Talis S voor lavabo, bidet, bad en douche

Talis S ééngreepslavabomengkranen bedient u gemakkelijk aan de pingreep. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere varianten, ook voor de wandmontage. In de badzone zijn er mengkranen die onder de stuclaag worden gelegd of op de vloer staan. Ook voor de douche heeft u de keuze tussen ééngreepsmengkranen en inbouwmodellen. Helemaal zonder hendel spelen Talis Select S lavabomengkranen het klaar: bij deze generatie zorgt de Select toets voor grote bedieningsvriendelijkheid.

Mengkranen van de serie Talis S en Talis Select S ( van )

<
>
Talis Select E mengkraan

Talis E voor lavabo, bidet, bad en douche

Nieuw design: in precieze, natuurlijke vorm bieden Talis E ééngreepsmengkranen voor de lavabo topcomfort (ook verkrijgbaar voor de wandmontage). Aan bad en douche kiest u uit verschillende varianten, bijvoorbeeld mooi plaatsbesparend onder de stuclaag. Talis Select E mengkranen kunnen met de vinger, arm of elleboog worden bediend: de Select toets maakt ze tot een wonder van comfort. Ook hier creëren verschillende hoogtes veel vrije ruimte tussen uitloop en wasbekken.

Mengkranen van de serie Talis E en Talis Select E ( van )

<
>
Talis lavabomengkraan

Talis voor lavabo, bidet, bad en douche

De met prijzen bekroonde Talis lavabomengkranen zijn slank en sober vormgegeven. Ze bezitten karakteristieke pingrepen, deels zwenk- of draaibare uitlopen – voor een hoge, boogvormige straal. U kunt ook meergats varianten of varianten voor de wandmontage krijgen. In bad en douche eveneens verkrijgbaar met pingreep en in verschillende versies.

Mengkranen van de serie Talis ( van )

<
>
Talis S lavabomengkraan

Talis S – de geliefde moderne klassieker

Slank, functioneel, voordelig: Talis S is geliefd aan lavabo, bad, douche en bidet. Voor de lavabo zijn er verschillende ééngreepsmengkranen, voor bad en douche mengkranen voor de op- en inbouwinstallatie. De exclusieve badkamerkranen voor betaalbare prijzen zijn modelvoorbeelden van minimalistische vormgeving. Met pingreep en hoogwaardige mengkraantechniek.

Mengkranen van de serie Talis S ( van )

<
>

Dat spreekt bovendien voor Talis:

  • Zuinig en milieuvriendelijk: dankzij intelligente begrenzing van de waterhoeveelheid tot 5 liter/minuut met EcoSmart en door CoolStart techniek.
  • Modellen met draaibare uitloop bieden u een veelzijdig inzetbaar straalbeeld – bijvoorbeeld om de mond te spoelen of de haren te wassen aan het wasbekken. De comfortabele draai vergroot uw vrije ruimte extra en is ook handig bij het reinigen van de keramiek.
  • De Hansgrohe ComfortZone test toont u passende combinaties van wasbekken en mengkraan. Zo behoren vervelende waterspetters tot het verleden.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK