Douchesets

Handdouche plus douchestang: het perfecte duo voor uw douche

Nagenoeg al onze handdouches zijn met de passende douchestang als set verkrijgbaar. Wij leveren de stang standaard met een lengte van 65 of 90 centimeter. Hansgrohe douchesets bekoren optisch en functioneel.

Man met doucheset

Douchesets

Het brede Hansgrohe assortiment met zijn rijke facetten omvat geliefde douchesets zoals Raindance Select handdouche plus Unica'S Puro douchestang, Croma 100 Classic handdouche plus Unica' Classic douchestang, de Raindance Allrounder set of de Raindance Rainbow set. Daarnaast vindt u hier douchecombinaties, die bestaan uit doucheset en thermostaat.

Hansgrohe douchesets ( van )

<
>

Dit vormt een argument voor Hansgrohe douchesets:

  • de douchestangen zijn snel aangebracht, licht te verstellen, stabiel en heel goed te reinigen. Met hen zet u uw handdouches vast op een willekeurige hoogte. Vele van de geïntegreerde Porters (douchehouders) bieden gemakkelijke verstelmogelijkheden in drie dimensies.
  • De handdouches zorgen voor individueel doucheplezier – met maar liefst drie straalsoorten en innovatieve technologieën zoals Select, AirPower en QuickClean. Bijna elke handdouche is verkrijgbaar in de EcoSmart variant. Deze waterspaarfunctie maakt uw doucheplezier nog duurzamer.

Unica – een uitvinding uit het Zwarte Woud gaat de wereld rond

Wist u dat Hans Grohe de douchestang Unica heeft uitgevonden – en dat wel al meer dan 60 jaar geleden? In 1953 was de oprichter van de onderneming al 82. In de jaren van het Duitse 'Wirtschaftswunder' gingen de eerste modellen van de wandstang in productie. Toentertijd was de Unica een sanitaire sensatie. Vandaag de dag is de douchestang over de hele wereld standaard.

 

Unica – een Zwarte Woud uitvinding - vindt haar weg over de hele wereld

 

Wist u dat Hans Grohe de Unica douchestang meer dan 60 jaar geleden heeft uitgevonden ? In 1953 was de bedrijfsoprichter en innovatieleider 82 jaar oud. Tijdens de Duitse jaren van economische wonderen, gingen de eerste modellen van de wandstang in productie. In die tijd was de Unica een badkamersensatie. Vandaag is deze douchestang een standaardproduct over de hele wereld.

 

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>