Plattegrond van de badkamer wordt opgesteld.

Flash Player hier downloaden

Stappen in de badkamerplanning

De badkamer opfrissen of nieuwbouw – wij kunnen u helpen om uw doel te bereiken

Gaat het om een modernisering tot in de details of heeft u zin in een volledig nieuwe badkamer ? Op de volgende pagina´s vindt u praktische aanwijzingen. Maar hoe dan ook is de dealer de juiste contactpersoon voor al uw wensen. Tip: De checklist voor de badkamerplanning is een goede voorbereiding voor uw gesprek met de sanitaire professional.

Een eerste oriëntatie bieden u ook onze merken : hansgrohe biedt innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de inrichting en modernisering van de badkamer; AXOR staat voor uitgebreide badkamercollecties die ontstaan zijn in samenwerking met enkele van de meest succesvolle designers ter wereld en die u inspiratie bieden voor een stijlzeker en individueel design van de badkamer.

Hansgrohe inbouwtechniek wordt gemonteerd.
Meer douchecomfort in de bestaande badkamer, betere functionaliteit aan lavabo en bad, aanlokkelijk design: de handige tips van Hansgrohe geven u waardevolle adviezen voor een ongecompliceerde modernisering van de badkamer.
Badkamerplanning met een binnenhuisarchitect.
Uw thema is de nieuwbouw: in het nieuw geplande huis of in een vastgoed, waarin u zelf kunt kiezen hoe de badkamer eruit moet zien. Ook de sanering, waarbij alles wordt doorgelicht, kan maar best goed zijn voorbereid.

De praktische ondersteuning voor uw planning:

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>