Doucheafscheidingen van glas met fotomotieven.

Flash Player hier downloaden

Individueel veredelde unieke stukken – in de badkamer

Producten met persoonlijk handschrift zijn de trend

Het thuis is naar de eigen smaak ingericht en afgestemd op de persoonlijke behoeften aan comfort. In de leefruimte – ook in de badkamer – moet tenslotte uit de veelzijdigheid een geheel ontstaan, dat de persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelt. Standaard oplossingen zijn dan vaak niet voldoende. Geen wonder dus dat de individualisering van producten zich heeft ontwikkeld tot de trend: design dat is aangepast aan de wensen van de klant en zijn onmiskenbare handschrift draagt – van een lievelingskleur via een opschrift tot en met een speciaal formaat.

Hightech ontmoet ambachtelijke knowhow

Wat bij de aankoop van een auto de optionele uitrusting is en bij de aankoop van meubelen het werk op maat van de meubelmaker, dat wensen steeds meer eindconsumenten ook bij verbruiksartikelen: het gepersonaliseerde puntje op de i op een product, dat voor de rest best uit de serie afkomstig mag zijn. De letterlijke finishing touch verleent deze objecten een ongekende exclusiviteit en plaatst ook in het hoogwaardige Interior Design nog maar eens bijzondere accenten. Naar op maat gesneden producten is tegenwoordig ook in de badkamer alsmaar meer vraag. Wat zou u denken van een persoonlijke foto als permanent ingebrande decoratie op de wandtegels? Ook de glazen afscheiding van de douche kan met een individueel motief worden veredeld. En niet in de laatste plaats het oppervlak en de individuele maat van mengkranen: een trend, waarop de Axor productie met succes inspeelt, om klanten geïndividualiseerde mengkranen en douches voor de hoogste eisen aan design aan te bieden.

„Wij willen klanten de weg wijzen naar de heel persoonlijke badkamer van hun dromen“
(Lothar Schoch, directeur van de Axor productie)

Bij de speciale service van Hansgrohe SE versmelt technische competentie op het hoogste niveau met de liefde voor het detail, die schuilgaat achter de ambachtelijke veredeling. Zo ontstaan speciale oppervlakken zoals bijvoorbeeld gouden optiek, Brushed Nickel en – tegenwoordig de trend – Black Chrome, die zo zijn geperfectioneerd, dat ze op hun beurt nieuwe normen vastleggen. Een ultramodern bekledingsprocedé levert daarbij net zo esthetische als robuuste oppervlakken op. Geraffineerde bewerking met lasertechniek of individuele lengteveranderingen bieden verdere, nagenoeg onbegrensde mogelijkheden voor de vormgeving. Alle producten van de Axor collecties en Hansgrohe series worden in de Axor productie vakkundig veredeld. Zowel als unicum voor het privé-huishouden als in grotere aantallen voor commerciële projecten.

Individualiteit

Design aanpassen aan de eigen stijl

Standaard producten individualiseren

Functionaliteit op maat gesneden

Meer informatie over onze badkamerproducten

U zijn bij deze trend producten van Hansgrohe en Axor opgevallen? Op deze pagina´s vindt u meer suggesties

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>