Design tekening door Phoenix Design.

Flash Player hier downloaden

Hansgrohe levert merkkwaliteit. Sinds 1901

Made by Hansgrohe – Designed for Life

Als een van de toonaangevende sanitairbedrijven produceert Hansgrohe producten van de hoogste kwaliteit in vorm en functionaliteit. Opdat klanten uit de hele wereld er zolang mogelijk plezier aan beleven. De lat voor de merken Hansgrohe en Axor ligt hoog: zo worden uitsluitend hoogwaardige en voor drinkwater geschikte materialen gebruikt, die in langdurige testen werden beproefd. Strenge, aan Hansgrohe eigen richtlijnen en regelmatige testen door onafhankelijke instituten garanderen u langdurige tevredenheid.

De Hansgrohe kwaliteitsbelofte omvat:

Productkwaliteit
Vertrouw op veilige, stabiele en duurzame producten, die werden ontwikkeld voor een lange levensduur. Hansgrohe kwaliteit betekent ook: bedieningsvriendelijkheid, intelligente werkwijze, eenvoudige montage en innovatieve technologieën met echte meerwaarde voor u.

Design kwaliteit
Van tijdloos mooie producten zult u ook na jaren nog houden. En ze graag gebruiken. Tenslotte gaat het om meer dan uiterlijkheden. Een excellent design trotseert vluchtige modetrends en schept zekerheid over de investering.

Productiekwaliteit
In de productie gaat Hansgrohe voor uitgelezen materialen, hightech en precisiewerk. Maar ook voor milieubescherming, efficiënte inzet van grondstoffen en goede arbeidsvoorwaarden voor het personeel. Op die manier duurzaam en met waarde gefabriceerde producten kunt u kopen met een gerust geweten.

Servicekwaliteit
Wij zijn altijd voor u bereikbaar. Ontmoet Hansgrohe op beurzen en events of beleef mengkranen en douches live. Wij stellen u de door u gewenste producten ook graag persoonlijk voor in de Hansgrohe Aquademie. En dat onze partners in ambacht en handel zeer goed geschoold zijn, komt u ook alleen maar ten goede.

Hoogste kwaliteit in vorm en functie

Foto´s

Hansgrohe en Axor – twee merken, één belofte

  • Raindance Select hoofddouche
  • Innovatieve technologie Select
  • Innovatieve technologie QuickClean
  • Salon d’Eau van Axor
  • Logo iF-Ranking, Hansgrohe 2015
  • Keukenmengkraan Metris Select
  • Corpus van een mengkraan bij het polijsten
  • Controle van douches in het straallaboratorium
  • Montage van een mengkraan, pingreep
  • Hansgrohe sanitaircursus

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>