De badkamerexpositie in de Hansgrohe Aquademie.

Flash Player hier downloaden

De Hansgrohe en Axor badkamerexpositie

Waterkranen – waterdromen – watervreugde

Kijken en verwondering bij het hoofdkantoor in Schiltach in het Zwarte Woud: bij het zien van de badkamexpositie in de Hansgrohe Aquademie, raakt vrijwel iedereen in vuur en vlam. Deze heeft immers zoveel meer te bieden, meer dan een informatief productoverzicht. In alle bescheidenheid: dit moet u zien.

In onze 1.000 vierkante meter grote showroom tonen wij:

  • De product- en stijlwerelden van Hansgrohe 
  • De collecties en ruimteconcepten van het designermerk Axor 
  • Trendsettende technologieën voor een milieuvriendelijk gebruik van de schaarse grondstof water 
  • Inspirerende, verrassende, verfrissende dingen

Voor een onderhoudende begeleiding bieden we u gratis audioguides in het Duits, Engels en Frans aan.

Hansgrohe of: de duizend gezichten van de badkamer

Badkamer heeft heel wat betekenissen…
Laat u inspireren door de overweldigende mogelijkheden. Bewonder bij ons hoe internationale designsterren 'watercellen' veranderen in oases van goed gevoel. Zie en hoor de toekomst van de badkamer in het 'woud van het water': de Axor WaterDream. Ontworpen en fantastisch geënsceneerd door de Spaanse designer Patricia Urquiola.

Maar we willen u niet alleen betoveren. Hansgrohe heeft zich tot taak gesteld, zijn bezoekers te sensibiliseren voor de grondstof water – spelenderwijs. Laat u ter plekke demonstreren hoe tegenwoordig met innovatieve technologieën waardevolle grondstoffen worden bespaard. En zo het klimaat wordt beschermd.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>