Hoogwaardige regendouche en veel groen.

Flash Player hier downloaden

Royaal – harmonieus

De regendouche als design element in de ruimte

U bent gefascineerd door een warme regendouche en droomt van de sensuele belevenis van een zomerregen met een druk op de knop? Geen wonder, want zo´n douchebelevenis doet elke dag denken aan vakantie in tropische streken. Misschien kent u de luxe van grote bewegingsvrijheid onder een douche van XXL-formaat al van een spa of wellness toevluchtsoord?

In uw droombadkamer versmelt de regendouche harmonieus met een sfeer, die wordt gekenmerkt door natuurlijkheid en transparantie. Een opgeruimde, vloeiende architectuur zorgt voor optische ruimtelijkheid en comfort. De eigen tropische regen kan daarbij net zo goed als plafondinbouw of als wandmontage worden gerealiseerd. Niet in de laatste plaats planten en zinspelingen op de natuur creëren een wellness plek, die wordt vervolledigd door een gezellige zitplaats.

Zo´n badkamer kan bijvoorbeeld worden gerealiseerd met de Hansgrohe Rainmaker Select. De hoofddouche bekoort reeds op het eerste oog door het minimalistische en rechtlijnige design, en wordt een vormgevend element van de ruimte. Voor de renovatie van de badkamer is de Rainmaker Select Showerpipe een winst aan comfort: de oplossing met de douchethermostaat ShowerTablet Select 700 kan comfortabel op bestaande aansluitingen worden gemonteerd. De schitterende esthetiek van de Rainmaker Select voegt zich daarbij harmonieus in in de sfeer: hoogwaardige glazen en chromen oppervlakken onderstrepen de natuurlijkheid van de badkamer en zinspelen optisch op de omringende elementen zoals glas, keramiek of spiegels.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>