Peter Sagan met een hansgrohe douche.

Flash Player hier downloaden

BORA-hansgrohe

Na een topprestatie volgt een diepe ontspanning

Met hansgrohe beleeft men de mooiste momenten met water. Het kostbare element water is onafscheidelijk verbonden met sport. Zo helpt hansgrohe bij het focussen op de volgende uitdaging - na elke inspannende dag ontspanning onder de douche : motivatie en beloning bij het douchen waarderen niet alleen topsporters die dagelijks het uiterste van zichzelf vergen. hansgrohe is daarom officiële titelsponsor van het eersteklas wielerteam BORA-hansgrohe : de sport die bijzonder dynamisch en innovatief is en die massa´s inspireert zoals hansgrohe producten in de keuken en badkamer

BORA-hansgrohe legt de lat hoog

Het team BORA-hansgrohe trapt bij de Tour de France 2017 krachtig op de pedalen : regerend wereldkampioen wielrennen Peter Sagan is met de „klimspecialist“ Rafal Majka aangewezen als teamleader en was al in de Tour de France 2016 op het podium : als winnaar van het bergklassement in de groene trui. De trofee voor de meeste punten tijdens alle etappes behaalde Peter Sagan in 2016 al voor de vijfde keer op rij! Een jury van wielerexperts onderscheidde hem bovendien als de meest aanvallende wielrenner met de prijs voor „super strijdlust“.

Een inspirerende douche

Niet alleen voor en na de wedstrijd verfrist de premium handdouche Raindance Select E 120 met een sensationele douchebelevenis : in de grote trnd* consumententest uitten 97% van de proefpersonen hun volle tevredenheid over het doucheplezier. Een trotse 98% van de testers uit vijf landen waren enthousiast over de Selectfunctie waarmee makkelijk en intuïtief kan worden gewisseld tussen straalsoorten en 96% sprak zijn lof uit over het buitengewoon design van de handdouche. 

Overtuig uzelf en vind uw dealer in de buurt of kom langs in de Hansgrohe Experience Center te Anderlecht.

Volg hun vooruitgang

Ontvang de nieuwe, officiële app van het UCI World Tour team BORA-hansgrohe net op tijd voor de Tour de France 2017. Wielerfans van over de hele wereld, kunnen de "BORA-hansgrohe German Professional Cycling" app gebruiken om de allerlaatste informatie over BORA-hansgrohe en UCI wereldkampioen Peter Sagan, met de Tour de France 2017 live ticker bijvoorbeeld.

Er is nog meer : de BORA-hansgrohe wielerploeg informeert u op haar officiële website en is ook actief op sociale media :

 

BORA-hansgrohe German Professional Cycling – de app

Foto´s

Nu beschikbaar op iTunes en Google Play Store!

  • BORA-hansgrohe app menu.
  • Professional race centre selection menu.
  • App news page.
  • App with Peter Sagan.
  • Peter Sagan in the app.
  • Selection available in the Fanshop.

 * 1.700 eindklanten uit DE, UK, FR, NL en BE testten de handdouche (2013-2015) bij trnd, Europa's grootste collaboratieve marketing gemeenschap.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>