AXOR Montreux mengkraan

Flash Player hier downloaden

AXOR Montreux

 Authenticiteit. In perfectie.

De eeuwwisseling. Een tijdperk van kentering en vooruitgang. En de tijd van de legendarische Grand Hotels van Europa. Een stad die als geen andere deze tijd symboliseert, is Montreux. Het legendarische kuuroord aan het meer van Genève. De collectie AXOR Montreux heeft de charme van deze dagen in stand gehouden: de mengkranen, douches en accessoires staan in de traditie van de eerste industrieel vervaardigde mengkranen überhaupt. Brugoptiek, kruisgreep en porseleinen inlegwerk met authentiek
opschrift zijn citaten van het klassieke design van mengkranen. Ineengestoken uit afzonderlijke elementen. Comfortabel te bedienen. Klassiek met lage uitlopen en kruisgrepen. Of modern met hoge uitlopen en hendelgrepen. Volmaakte vorm in de stijl van de vroege 20e eeuw.

Het succesverhaal van AXOR Montreux begon in 2006. Ontstaan in samenwerking met Phoenix Design. Het design bureau uit Stuttgart voert met zijn meer dan 700 design prijzen al jaren de IF Ranking aan. Nu werd de authentiek-klassieke collectie AXOR Montreux aangevuld met meer varianten zoals nieuwe hendelgrepen.

Laat in uw badkamer de eeuwwisseling weer herleven met de mengkranen en accessoires van AXOR Montreux. Of plaats in hun moderne sfeer spannende accenten met AXOR Montreux.

Meer informatie over de collectie AXOR Montreux

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>