Water met een druk op de knop met nieuwe Select mengkraan

Flash Player hier downloaden

Badkamerkranen Talis Select

Water mars en water stop met een druk op de knop

Maximaal bedieningscomfort nu ook aan het wasbekken. De beide series badkamerkranen Talis Select S en Talis Select E heeft hansgrohe uitgerust met Select technologie. Dat wil zeggen: water regelt u hier gemakkelijk met een druk op de knop. Deze nieuwe generatie mengkranen verrast met een innovatieve vormentaal, want hij heeft geen bedieningshendel nodig. Dat zorgt voor helderheid van vormgeving en functionaliteit aan het wasbekken. En het helpt bij het besparen van grondstoffen. Want het kostbare nat wordt met de druktoets in luttele seconden afgezet. En de watertemperatuur? Wordt ingesteld door te draaien.

Talis (Select) S en E: wonderen van comfort aan het wasbekken

Foto´s

De „S“ staat voor rond design, de „E“ voor afgeronde hoeken.

Minimalistisch design, hoger bedieningscomfort

De nieuwe generatie mengkranen met Select technologie kan met vingers, armen of ellebogen worden bediend. Verschillende uitloophoogtes zorgen ervoor dat de mengkranen met elk type wasbekken „functioneren“. Talis Select S lavabomengkranen zijn verkrijgbaar in de hoogtes 80, 100 en 190 mm. Ook bij Talis Select E creëren verschillende hoogtes (110 en 240 mm) mooi veel vrije ruimte tussen uitloop en wasbekken. hansgrohe noemt dat ComfortZone.

Nu zelf uitproberen: De hansgrohe ComfortZone test toont u passende combinaties van wasbekken en mengkraan. Opdat het totaalbeeld sfeervol is en lastige waterspetters tot het verleden behoren.

U waardeert het Talis design met de karakteristieke pingreep of draaibare uitloop? De klassiekers blijven natuurlijk in het assortiment – enkele daarvan (Talis S en E) in nieuw design.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>