Nieuwigheid: hansgrohe keukenmengkraan met Select.

Flash Player hier downloaden

Keukenmengkranen Metris Select en Talis Select

De generatie mengkranen met de Comfort-Flow

Eenvoudig is het beste recept. Met de nieuwe keukenmengkranen Metris Select en Talis Select regelt u het water met een druk op de knop. Eenmaal drukken: water stroomt, nog eens drukken: water stopt. Met de Select toets kunnen deze moderne keukenmengkranen in een handomdraai worden aan- en uitgezet. En wel niet alleen met de vingers, maar ook met de rug van de hand, de onderarm en ellebogen. Dat is niet alleen bedieningsvriendelijk, maar bespaart ook kostbare grondstoffen. Kookliefhebbers bevestigen: met de slimme toets gaat het dagelijks werk in de keuken ons het best af.

Beleef hoe alle werkstappen versmelten, wanneer de Select knop wordt gecombineerd met een (tweestralige) uittrekbare sproeier. Zo beheerst u koken, spoelen, vullen of schoonmaken met verve en een halve meter extra bewegingsvrijheid. Zelfs met één hand. En de vormgeving van Metris en Talis Select? Gewoon goed.

Nieuw bedieningsplezier en vrienden aan het aanrecht

Perfect in de hand, bekroond design: hier alles over Metris Select keukenmengkranen ontdekken.

Slank multitalent, exquise karakter: hier alles over Talis Select keukenmengkranen ontdekken.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>