Duurzame Hansgrohe Group, zes voeten in de natuur.

Duurzaam productief met engagement en verantwoording

Ecologisch en sociaal een vooruitziende blik over de gehele lijn

Wie een hansgrohe douche of mengkraan koopt, kan er zeker van zijn dat deze mooi en duurzaam is. Maar er zit nog veel meer achter. Van het eerste idee tot de verpakking laat de Hansgrohe Group niets aan het toeval over. Hier wordt geproduceerd met een efficiënt gebruik van hulpbronnen – en wel op werkplaatsen waar de mens centraal staat. En het ondernemingsbeleid? Vooruitziend fair.

Duurzaam straalonderzoek, medewerkers van de Hansgrohe Group.

In al zijn vestigingen denkt en handelt de Hansgrohe Group duurzaam. Dit geldt voor alle productieprocessen en voor de zorgvuldige omgang met medewerkers en natuurlijke hulpbronnen. 

Verantwoord ondernemingsbestuur, Hansgrohe Group.

Bij Hansgrohe staan voortreffelijke resultaten bovenaan de agenda. Iedereen, van de basis tot de top, werkt aan de succesvolle drieklank van economie, milieu en maatschappij. 

Duurzaam project van de Hansgrohe Group.

De Hansgrohe Group engageert zich ook los van zijn zakelijke belangen en zet zich bijvoorbeeld in voor maatschappelijke en ecologische projecten. 

Duurzame EcoSmart-technologie, Hansgrohe Group.

De knutselaars van hansgrohe ontwikkelen mengkranen en douches die in huishoudens of hotels waardevolle natuurlijke hulpbronnen sparen. Dat is goed voor de portemonnee én het milieu. 

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>