De nieuwigheden van het merk hansgrohe

De mooiste momenten met water

Hier vindt u de nieuwe mengkranen en douches van het premium merk hansgrohe. Wij hebben ze ontwikkeld met passie voor het water en Duitse ingenieurskunst. Ontdek Select, de innovatieve hansgrohe technologie met de eenvoudige toets. Voor bedieningsplezier met een druk op de knop: onder de douche, aan het wasbekken en aan de spoelbak.

Man doucht onder Rainmaker Select hoofddouche.
Zachte regenstralen of verfrissende waterval? Regel uw doucheplezier met een druk op de knop. Kies tussen verschillende straalsoorten, en dompel u onder in nieuwe douchedimensies! Ook het heldere, moderne design van deze nieuwe XXL hoofddouche zal u inspireren.
Water met een druk op de knop met nieuwe Select mengkraan
Water mars en water stop met een druk op de knop! Ook aan het wasbekken zorgt deze innovatie nu voor duidelijk meer bedieningscomfort. De nieuwe hansgrohe generatie mengkranen met Select technologie redt het zonder hendel. Zo versmelten vorm en functie ultramodern.
Nieuwigheid: hansgrohe keukenmengkraan met Select.
Alles stroomt bij het dagelijkse werk in de keuken. Met de nieuwe Metris Select en Talis Select mengkranen stoppen en starten design gourmets de waterstroom nu op bijzonder ergonomische wijze. Het aanrecht wordt een ComfortZone – koken, vullen of schoonmaken bereiden louter plezier.
Nieuwe hansgrohe producten.

Het is makkelijk om te schakelen naar de Feel Good-factor. Hansgrohe heeft nu zijn doucheklassieker Croma  uitgerust met de slimme Selecttechnologie. Dit betekent dat het hele gezin kan genieten van veelzijdig douchen. Heel eenvoudig door een druk op de knop. En het nieuwe design van de nieuwe douchekoppen ? Iedereen zal er van genieten !

hansgrohe douchestang Unica Comfort totaaloplossing.
Meer steun en stabiliteit voor het hele gezin: met Unica Comfort voelt iedereen zich veilig in douche en bad.

Waarom hansgrohe Select zo veel plezier bereidt?

  • Mengkranen, douches en straalsoorten regelt u daarmee snel, intuïtief en comfortabel.
  • De met speels gemak te klikken drukknop bereidt alle generaties plezier. Voor mensen met een lichamelijke beperking is de ergonomische bediening ideaal.
  • De Select knop of greep functioneert louter mechanisch, zonder extra stroomverbruik. Hij is robuust en in stresstests op hart en nieren gecontroleerd. Opdat u er vele jaren plezier aan beleeft.
  • Bij de productselectie put u uit ruime voorraad: hansgrohe biedt u een veelzijdig assortiment voor badkamer en keuken voor alle stijlwerelden aan.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>