Uitvindersgeest

Uitdokteren, uitvinden, onderzoek doen naar stralen en technologische meesterbreinen

Daniel Düsentrieb moet uit het Zwarte Woud afkomstig geweest zijn. Aangezien in het zuidwesten van Duitsland veel krakken zitten. De kwaliteit en de duurzaamheid van de producten van Hansgrohe zijn natuurlijk geen toeval. Deze zijn gebaseerd op grondig onderzoek. En soms ook op een geniale inval...  

Jan Heisterhagen, prijsuitreiking

„Dat kan ook op een mooie manier!“ Jan Heisterhagen, leider van het Hansgrohe productmanagement, vertelt in het interview hoe men design concepten voor de toekomst ontwikkelt – en waarom de 'generatiebadkamer' best aantrekkelijk mag zijn.

Een bezoek aan Hansgrohe's 'allerheiligste' toont waarom straalonderzoek grondlagenonderzoek is. Spannend, welke inspanningen in Schiltach gedaan worden om de producten onmiskenbaar en spaarzaam te maken.

Markus Wöhrle, eerste ingenieur van het Hansgrohe straallaboratorium in actie.

In de proefkeuken van de ontwikkelingsafdeling van Hansgrohe wordt bijna enkel met water gekookt. Hoe complex het ook werkelijk is, dag in, dag uit naar de perfecte straal zoeken, verltelt ons het hoofd van de straallaboratoria.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>