Koop een EcoSmart showerpipe en maak kans op VIP tickets voor de Tour de France !

Hier deelnemen

Duik in de wereld van hansgrohe badkamers

Laat u nu inspireren
Man onder de douche met de Hansgrohe EcoSmart hoofddouche.

Geniet van een duurzame waterroutine

Maak uw badkamer eco-vriendelijke
hansgrohe showroom

Wij vernieuwen onze Water Studio

Onze showroom is gesloten van 24/08 t.e.m. 24/09

Promo: gratis set accessoires bij aankoop van onze nieuwe producten

Klik hier voor meer info
Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Waarvoor staat hansgrohe?

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Onze recente innovaties

Nieuwigheden van hansgrohe

Eersteklas badkamer- en keukendesign

Kwaliteit en design sinds 1901

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.  
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt