New kitchen faucet by hansgrohe: Aquno Select M81

De perfecte douche voor uw wellnessmoment

Ontdek nu
New kitchen faucet by hansgrohe: Aquno Select M81

75€ Cashback bij aankoop van een hansgrohe douchesysteem!*

Klik hier voor meer info
hansgrohe mengkraan met mat zwart oppervlak.

FinishPlus: trendy kleuren voor uw badkamer

Ontdek hier meer over onze kleuruitvoeringen
Nieuwe keukenmengkraan van hansgrohe: Aquno M81
iF Design Award Logo.
RedDot Award Best of Best Logo.
German Innovation Award Gold 2020 Logo.

Maak kennis met volledig nieuwe keukenhulpmiddelen

Ontdek alle hansgrohe nieuwigheden voor de keuken
Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Waarvoor staat hansgrohe?

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Onze recente innovaties

Nieuwigheden van hansgrohe

Eersteklas badkamer- en keukendesign

Kwaliteit en design sinds 1901

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.  
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt