hansgrohe ComfortZone

Meer bewegingsvrijheid en comfort aan de lavabo

Veel bewegingsvrijheid aan de wastafel, maximale gebruiksvriendelijkheid en minder waterspatten: de hansgrohe ComfortZone biedt u meerdere voordelen tegelijk. De ComfortZone geeft aan hoeveel ruimte u tussen de uitloop van de kraan en de lavabo hebt. Met de ComfortZone vindt u de passende mengkraan om uw handen te wassen, uw haar te wassen of hoge kommen en vazen te vullen.

hansgrohe ComfortZone: Daar herken je je droombad.

Wat is de hansgrohe ComfortZone?

De hansgrohe ComfortZone in drie verschillende varianten.
De hansgrohe ComfortZone betekent: verschillende kraanhoogtes en uitlooplengtes, optimaal afgestemd op uw individuele gebruiksbehoefte.

hansgrohe biedt u een assortiment van talrijke mengkranen in verschillende hoogtes. U kiest gewoon de kraan die u het meeste comfort in uw dagelijkse leven biedt. De millimeters in de naam van onze mengkranen geven de ComfortZone aan. Zo ziet u direct welke kraanhoogte het beste bij uw wensen – en uw wastafel – past. Geniet met onze grote ComfortZones van volledig nieuwe vrije ruimtes.

De pluspunten van de ComfortZone in één oogopslag

  • hansgrohe badkamerkranen met ComfortZone zijn op uw behoeften afgestemd. De bediening is intuïtief, het design excellent en de techniek geavanceerd. 
  • Hoge, deels draaibare mengkranen bieden u meer bewegingsvrijheid en ruimte, bijvoorbeeld om uw haar te wassen aan de lavabo of om hoge kommen te vullen.
  • Mengkraanoplossingen op maat voor elke wasplaats – voor inbouw- of opzetwastafels, voor handwasbakken of waskommen.

hansgrohe ComfortZone: Geniet van de grote meerwaarde aan comfort, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Vind het door u persoonlijk gewenste product met de passende uitloophoogte