hansgrohe ComfortZone

Meer bewegingsvrijheid en comfort aan de lavabo

Veel bewegingsvrijheid aan de wastafel, maximale gebruiksvriendelijkheid en minder waterspatten: de hansgrohe ComfortZone biedt u meerdere voordelen tegelijk. De ComfortZone geeft aan hoeveel ruimte u tussen de uitloop van de kraan en de lavabo hebt. Met de ComfortZone vindt u de passende mengkraan om uw handen te wassen, uw haar te wassen of hoge kommen en vazen te vullen.

Wat is de hansgrohe ComfortZone?

De hansgrohe ComfortZone in drie verschillende varianten.
De hansgrohe ComfortZone betekent: verschillende kraanhoogtes en uitlooplengtes, optimaal afgestemd op uw individuele gebruiksbehoefte.

hansgrohe biedt u een assortiment van talrijke mengkranen in verschillende hoogtes. U kiest gewoon de kraan die u het meeste comfort in uw dagelijkse leven biedt. De millimeters in de naam van onze mengkranen geven de ComfortZone aan. Zo ziet u direct welke kraanhoogte het beste bij uw wensen – en uw wastafel – past. Geniet met onze grote ComfortZones van volledig nieuwe vrije ruimtes.

De pluspunten van de ComfortZone in één oogopslag

  • hansgrohe badkamerkranen met ComfortZone zijn op uw behoeften afgestemd. De bediening is intuïtief, het design excellent en de techniek geavanceerd. 
  • Hoge, deels draaibare mengkranen bieden u meer bewegingsvrijheid en ruimte, bijvoorbeeld om uw haar te wassen aan de lavabo of om hoge kommen te vullen.
  • Mengkraanoplossingen op maat voor elke wasplaats – voor inbouw- of opzetwastafels, voor handwasbakken of waskommen.

hansgrohe ComfortZone: Geniet van de grote meerwaarde aan comfort, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Vind het door u persoonlijk gewenste product met de passende uitloophoogte