Aardse tinten, harmonieuze uitrusting

Een geraffineerde badkamer met warme kleuren en een hoogwaardige inrichting

In een badkamer met een geraffineerde inrichting zorgen harmonieuze kleurencombinaties voor een warme sfeer. Lichte vlakke en donkere bruintinten vullen elkaar aan en geven het interieur een wellnesskarakter. Hoogwaardige materialen en strakke lijnen stralen bovendien een rustige elegantie uit. Een grote douchezone met zitplaats biedt veelzijdig waterplezier.

Nobele badkamer met grote douche en elegante doucheset.
Maximaal genieten met een grote wellnessdouche

Een geraffineerde badkamer met warme kleuraccenten en een hoogwaardige inrichting

U wilt een geraffineerde badkamer met een hoogwaardig interieur inrichten en wenst een warme wellnesssfeer? Kies in een badkamer met kleine ramen voor een harmonieuze kleurencombinatie, om de ruimte dieper te laten lijken. Een lichte vloer met grote tegels en witte muren kunnen worden gecombineerd met intense kleurcontrasten. De badkamermeubels in donkerbruin stralen warme elegantie uit tegen de pastelkleurige achtergrond. Met hun duidelijke geometrie komen de interieurelementen fijn en licht over. Het donkere corpus brengt tegelijkertijd stabiliteit in de ruimte en biedt ruimte voor decoratieve accessoires in wit en zachte natuurlijke tinten. Aan de lavabo en aan afgezette randen zorgt een mozaïek van kleine steentjes in gedempte aardse kleuren voor glanzende accenten.

Elegante doucheset voor comfortabel waterplezier in de hoogwaardige douchezone

De smalle ruimte loopt recht naar een royale douche. Achter het donkere glazen douchepaneel schuilt een kleine wellnessoase met een glanzend chromen doucheset in het midden. De hansgrohe handdouche Raindance Select verwent op een veelzijdige manier met drie straalsoorten. Twee gemetselde banken met zitvlakken van mozaïek in bruintinten nodigen uit om te relaxen. De douchezone bevindt zich onder het schuine dak en tegen het plafond wordt het motief van de donkere mozaïek herhaald. Zo ontstaat een afgeschermd toevluchtsoord met een gezellige sfeer.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt