Voor wie van de warmte houdt

Een mediterrane badkamer met een moderne inrichting en een natuurlijke sfeer

Een mediterrane badkamer vormt een mooi contrast met moderne architectuur. Uit de harmonieuze combinatie van steengrijze oppervlakken en kleuren in aards oker ontstaat een warme sfeer. Een zithoek met royaal uitzicht naar buiten verbindt de ruimte met de natuur en nodigt uit om even te blijven genieten. In de wellnesszone zorgt moderne technologie voor een intelligente waterstroom.

Badkamer in Mediterrane stijl met kamerhoge ramen.
Een warme interieurstijl in een grote badkamer

Natuurlijke accenten van een mediterrane inrichting in de moderne badkamer

U houdt van moderne architectuur en wilt de stugge charme ervan combineren met de warmte van een natuurlijke interieurstijl? Kies dan voor een woninginrichting met zuiderse flair en creëer een mediterrane badkamer met een warme sfeer. In een ruimte met een rechtlijnige plattegrond vormen vlakken van zichtbeton de basis voor een gezellig toevluchtsoord. Een aantrekkelijke wellnessoase met een royale douche, een vrijstaand bad en een kubische lavabo is gescheiden van het functionele gedeelte. Een zitplek voor het kamerhoge raam nodigt uit om even te blijven genieten en naar buiten te kijken. De glazen wand opent de ruimte en haalt de natuur naar binnen. Spiegelvlakken achter de lavabo vangen het daglicht op en reflecteren het in de ruimte. Aardse kleuren passen harmonieus bij het robuuste karakter van het steengrijze zichtbeton en zorgen voor een behaaglijke sfeer.

Rechtlijnige vormen en innovatieve functionaliteit voor modern waterplezier

Met hun geometrische vorm en glanzend chromen oppervlakken benadrukken de mengkranen van de hansgrohe serie Metropol het moderne karakter van het mediterrane interieur. In de inloopdouche is de grote hoofddouche Rainmaker Select met zijn witte straalschijf van glas een blikvanger. Samen met de handdouche in de bijpassende kleurencombinatie wit-chroom wordt veelzijdig doucheplezier verzekerd. Innovatieve technologieën bieden daarbij ergonomisch comfort en zorgen voor een spaarzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Innovatieve mengkranen in de elegante badkamer

In de elegante badkamer worden vorm en functie één geheel. Het heldere design van de op de grond staande mengkranen bevat de perfecte technologie voor modern waterplezier.

Mediterrane flair met op de grond genivelleerde mixers.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt