Inspiratie voor een puristische badkamer

Stijlrichting Avantgarde in de badkamer: persoonlijk toevluchtsoord met vooruitstrevend design

Een avant-gardistische badkamer illustreert hoe mooi het experimentele spel met vormen, kleuren en materiaal kan zijn. Deze expliciete vormgeving wil expressie en functionaliteit op een ideale manier combineren. Met levendige contouren en slimme technologieën accentueren de mengkranen en douches van hansgrohe de vooruitstrevende Avantgarde stijl in de badkamer.

Wit en chroom gecombineerd nobly in avantgardistic badkamer.
Het minimalistische design in de avant-gardistische badkamer ontspant. Organisch gevormde mengkranen zorgen voor sensuele accenten in wit en chroom.

Avant-gardistische stijl en creatief interieurontwerp

Met zijn creatieve profiel past het avant-gardistische badkamerdesign bij een exclusieve woonstijl. U kunt deze extravagante inrichting in moderne architectuur of een hoogwaardige renovatie realiseren. Zoek inspiratie in uw leefwereld en denk aan bekende designvoorbeelden, indien u een opvallend interieur wilt creëren. Laat u leiden door het onconventionele karakter van Avantgarde door:

  • bij het gebruik van vormen, kleuren en materialen te letten op esthetisch plezier en volmaakte functionaliteit;
  • een uitgesproken gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid te ontwikkelen.

De avant-gardistische inrichting van een badkamer werkt het beste als geheel. Implementeer het idee zowel in de ruimtelijke indeling als in de interieurinrichting.

Originele ideeën in de avant-gardistische badkamer

Het effect van de ruimte in de avant-gardistische badkamer is het resultaat van een knappe planning. Er zijn verschillende mogelijkheden om de badkamerinrichting vanuit een nieuwe invalshoek te bekijken:

  • gebruik hoogtes en niveauverschillen in de ruimte op een innovatieve manier, bijvoorbeeld door creatief om te springen met een schuin plafond, door verhogingen aan te brengen of door het interieur origineel in te delen met structurerende elementen van verschillende vormen en hoogtes;
  • richt individuele belevingswerelden in en zorg daarbij voor wellness- en functionele zones, maar ook voor ontspannings- en rustplekken;
  • integreer de badkamer in de overige woon- en leefruimte, bijvoorbeeld met een ruim uitzicht of een overgang naar buiten of met een open verbinding naar de slaapkamer, dressing of andere ruimtes.

Innovatief vormgegeven ruimtes vormen het kader voor de avant-gardistische stijlwereld in de badkamer. De keuze van de inrichting, en technologieën voor comfortabel en efficiënt waterplezier maken het ontwerp helemaal af.

Douche met hoofddouche Raindance Rainfall

In het middelpunt van de ruimte nodigt de inloopdouche uit voor ontspannen waterplezier. De grote hoofddouche Raindance Rainfall zorgt voor een weelderige doucheregen.

Stijl richting Avantgarde in de badkamer met royale doucheruimte.

Hoogwaardige inrichting in de avant-gardistische badkamer

Een avant-gardistische badkamerinrichting is gebaseerd op de expressieve combinatie van vorm en functie. Duidelijke lijnen zonder franjes zetten de toon. Door de vorm te beperken tot de essentie, wordt ruimte gecreëerd om met alle zintuigen te genieten. Uitgelezen materialen, hoogwaardige, op maat gemaakte inrichtingselementen en innovatieve technologieën zijn kenmerken van een esthetisch verfijnd en duurzaam interieur.

  • Natuursteen en tegels in groot formaat, zichtbeton, vlakken in puur wit en royale glazen fronten vormen meestal het minimalistische kader voor een avant-gardistische inrichting.
  • Nauwkeurige geometrische vormen en een rustgevende symmetrie brengen helderheid in de omgeving.
  • Het gebruik van hoogkwalitatieve houtsoorten benadrukt de natuurlijke levensstijl.
  • Een ingetogen kleurenconcept geeft de badkamer warmte en laat de elegant witte keramiek en exclusieve mengkranen tot hun recht komen.

Naast onbeperkt comfort staat de bewuste omgang met water en energie centraal in de avant-gardistische badkamerinrichting.

Bekroond design en efficiënt waterplezier

Tot de typische kenmerken van een avant-gardistische badkamer behoren buitengewone materiaalcombinaties en exclusieve composities van vormen en kleuren. De mengkranen van de serie PuraVida bepalen de sfeer met hun sensuele vormentaal. De harmonieuze look met twee materialen combineert oppervlakken in wit en chroom tot een organisch geheel. De sculpturale lijnen laten esthetiek, ergonomie en vooruitstrevende technologie versmelten. In de royale douchezone vervolledigt de vlakke hoofddouche Raindance Rainfall de avant-gardistische designstijl.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt