Klassieke luxueuze sfeer

De traditionele badkamer met gracieus design in Classic stijl

Een klassieke badkamer knoopt met zijn traditionele inrichting aan bij de badcultuur van het verleden. Gebogen lijnen, lichte kleuren en goudaccenten verfijnen de sfeer. De inrichting in traditionele stijl maakt een speelse en tegelijk elegante indruk. De mengkranen van de Classic series van hansgrohe passen perfect bij de klassieke badkamerinrichting. Achter hun zachte vormen verbergen zij innovatieve technologieën.

Klassieke badkamer met nostalgische schijnbare badkuipen.
In de klassieke badkamer zorgen decoratieve details voor een aantrekkelijke sfeer. Traditionele vormen worden daarbij gecombineerd met geavanceerde technologieën.

De klassieke badkamer met speelse charme en een huiselijke sfeer

Een klassieke badkamer dankt zijn individuele karakter aan de combinatie van een moderne ruimte-indeling, innovatieve technologie en aantrekkelijke interieurelementen. Of u nu de strakheid van moderne architectuur of de elegantie van een stijlvolle oude woning verkiest, een badkamer met een traditionele look past harmonieus in elke omgeving en geeft uw huis een persoonlijke touch. Een eigentijdse ruimte-indeling vormt de basis voor een elegante referentie naar de badcultuur uit vroegere tijden.

  • Wanden in puur wit, tegels in pasteltinten en badkamermeubels in heldere kleuren zorgen voor een lichte atmosfeer in grote én kleine ruimtes.
  • Overvloedig licht onderstreept de behaaglijke charme van de klassieke inrichting. Het effect van de ruimte kan worden versterkt door grote ramen of een deur naar buiten, maar ook door individueel ontworpen, kunstmatige verlichting.
  • Ingrepen die de ruimte indelen, zoals de visuele scheiding tussen het wellnessgedeelte en het functionele gedeelte, benadrukken het huiselijke karakter van een traditioneel ingerichte badkamer.
  • Een vrijstaand bad weerspiegelt de gezelligheid van een traditioneel badhuis. De inloopdouche biedt dan weer moderne bewegingsvrijheid.
  • De keuze voor hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën verzekert duurzaam comfort en een verantwoorde omgang met de waardevolle natuurlijke hulpbronnen.

In een vooruitziend geplande badkamer zorgt de stijlvolle combinatie van traditionele inrichtingsdetails voor een klassieke sfeer. Aantrekkelijke vormen, speelse accessoires, goudkleurige decoratie en dierbare erfstukken geven de ruimte iets extra’s en creëren een huiselijke omgeving.

Eéngreepsmengkranen met een gracieus design

Mengkranen met elegant gebogen vormen en fijne goudkleurige accenten staan voor pure ambachtskunst en passen harmonieus in een klassieke badkamerinrichting.

Wasbak met gouden accenten in een klassieke badkamer.

Traditionele vormen en innovatieve technologieën in de klassieke badkamer

Bij de inrichting van een klassieke badkamer spelen mengkranen en douches een doorslaggevende rol. Eigentijdse materialen en technologieën worden daarbij gecombineerd met traditionele vormen en decoratieve details.

  • De gracieuze mengkranen van de serie Metris Classic combineren de charme van het verleden met moderne lichtheid. Het minimalistische design met klassiek geïnterpreteerde lijnen benadrukt de traditionele interieurstijl in de badkamer.
  • De serie Metropol Classic creëert hoogwaardige accenten. Mengkranen voor lavabo, bad en bidet, en hoofd- en handdouches vormen een esthetisch geheel in een interieur met een consequent doorgetrokken stijl. Betoverend: de elegant gebogen lijnen en fijne details in goudkleur.
  • Met hun levendige uitstraling spelen de mengkranen van de serie Logis Classic een hoofdrol in de traditioneel ingerichte badkamer. Hun precieze vormgeving maakt een sierlijke en evenwichtige indruk. Expressieve oppervlakken in hoogwaardig chroom verzekeren een aangenaam gevoel.
  • In de douche verzekeren de ronde hoofd- en handdouches van de serie Raindance Classic modern waterplezier. Vlakken in chroom of chroom en goudkleur passen harmonieus in de klassieke omgeving.

De mengkranen van de hansgrohe stijlrichting Classic schitteren in een hoogwaardig interieur. Het esthetisch verfijnde design versmelt daarbij met functionele perfectie. Voor een aangename én verantwoorde omgang met water en energie.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt