Inspiratie voor de moderne badkamer

Moderne badkamer: een kuuroord met een uitnodigende sfeer en efficiënte functionaliteit

Moderne badkamers laten u elke dag genieten en nodigen uit om er tijd in door te brengen. Een eigentijdse ruimte-indeling wordt gecombineerd met doordachte ergonomie, intelligente functies en individuele interieurideeën. Met bijpassende mengkranen en douches van hansgrohe krijgt uw moderne badkamer nog meer persoonlijkheid. Tegelijkertijd zorgen innovatieve technologieën voor efficiënt waterplezier.

Badkamer in Mediterrane stijl met kamerhoge ramen.
In de moderne badkamer vormen de inloopdouche, het vrijstaande bad en de aparte lavabo een wellnessoase. Elegante, hoge mengkranen en de hoogwaardige Raindance E hoofddouche passen harmonieus in de omgeving.

Eigentijds design met innovatieve technologieën

In uw stijlvol ingerichte huis is een moderne badkamer veel meer dan een plaats voor dagelijkse lichaamsverzorging. De functioneel ingerichte sanitaire ruimte met spartaanse charme en ‘doortochtsfeer’ behoort allang tot het verleden. Een eigentijdse badkamer is een persoonlijke wellnesszone die uitnodigt om er tijd door te brengen. 

Een moderne badkamerinrichting betekent:

 • een intelligente ruimte-indeling, die voor een open sfeer zorgt en die in grote én kleine badkamers bewegingsvrijheid creëert;
 • doordachte ergonomie, die comfortabel waterplezier verzekert;
 • maximale milieuvriendelijkheid, waarbij voorzichtig wordt omgesprongen met water en energie;
 • individuele speelruimte, om te kunnen voldoen aan eigen voorkeuren en interieurwensen.

Eigentijdse badkamers bieden u de ruimte om uw persoonlijke smaak te ontplooien. Een moderne badkamer kan even harmonieus worden geïntegreerd in nieuwe architectuur als in een hoogwaardig renovatieproject.

Design in de moderne badkamer

Wij willen u inspireren bij het plannen van een eigentijds interieur.

 • U wilt een ruimteconcept met rechte lijnen, bijpassende vormen, openheid en bewegingsvrijheid? Suggesties hiervoor vindt u bij het trendthema transparantie in de badkamer.
 • U houdt van natuurlijke interieurs in Scandinavische stijl met elementen van hout, natuursteen of zichtbeton? Meer hierover ontdekt u op de trendpagina authentiek en ruw.
 • Uw voorkeur gaat uit naar de mediterrane woonstijl met warme kleuren en zachte vormen? Laat u inspireren door onze moderne droombadkamers.
 • U wilt absoluut een jeugdig ontwerp met vrolijke kleurencombinaties en levendige details? Laat u overtuigen door de persoonlijke charme van onze badkameraccessoires

Ook een nonchalante stijlmix kan een moderne badkamer meer persoonlijkheid geven. Dan worden bijvoorbeeld natuurlijke interieurelementen in een puristische omgeving geïntroduceerd. Of worden geometrische vormen gecombineerd met levendige kleuren.

Elegante mengkranen met een modern design

Bedieningscomfort en esthetisch plezier horen samen in de hedendaagse badkamer. Talis Select mengkranen combineren ergonomie met expressief design.

n

Maximaal waterplezier in een modern ingerichte badkamer

Mengkranen en douchesystemen van hansgrohe zijn de ideale uitrusting voor een moderne badkamer. Ze creëren stijlvolle accenten en stralen persoonlijkheid uit.

 • Met hun strakke geometrie zorgen de mengkranen van de serie Metropol voor rechtlijnige elegantie.
 • De serie Metris schept met zijn minimalistische vormentaal een heldere sfeer.
 • In het design van de serie Talis worden vorm en functie gecombineerd tot maximaal comfort en efficiënt waterplezier. Met de Select technologie regelt u de waterstraal met een druk op de knop.
 • Talis S mengkranen bieden ergonomische perfectie voor lavabo, bidet, bad en douche. U bedient deze comfortabel met de pingreep.
 • Het tijdloze design van de serie Focus past harmonieus in elke omgeving.
 • Met zijn duidelijke lijnen en gebogen vlakken zijn de mengkranen van de serie Logis een plezier om aan te raken.

Bij de douche integreren de Showerpipes van de serie Rainmaker, Raindance E of Croma zich perfect in de moderne badkamer. Met elegante hoofd- en handdouches laten de douchesystemen u comfortabel van water genieten. De designthermostaat RainSelect is absoluut gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat verantwoordelijk met water en energie wordt omgegaan.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt