Zo wordt douchen gegarandeerd kinderspel

Modern thermostatic shower mixer with safety functions.
hansgrohe nieuwigheden

De allrounder voor de moderne gezinsbadkamer: Croma E

De badkamer is het centrum in het boeiende dagelijkse gezinsleven. Maar met kinderen is ontspanning en plezier niet altijd even eenvoudig. Voor de ontdekkende handjes van de allerkleinsten is immers niets veilig: of het nu het badeendje, de handdouche of de hete douchestraal is. Daarom is het zo fijn dat u uw kinderen dankzij de nieuwe hansgrohe lijn Croma E nu zorgeloos van doucheplezier kunt laten genieten. Croma E: veilig voor het kind, mooi voor de badkamer.

De allrounder voor de gezinsbadkamer

Veilig en mooi douchesysteem: Croma E beschermt kleine ontdekkers tegen hete verrassingen. En u kunt ze zorgeloos laten plonzen.

n

Veilig, comfortabel, aantrekkelijk geprijsd: XXL-doucheplezier voor klein en groot

Croma E, dat wil zeggen: een omvangrijk assortiment douches met hypermoderne functies in een aantrekkelijk prijssegment. De nieuwe, geoptimaliseerde doucheserie overtuigt in meerdere opzichten tegelijk.

CoolContact beschermt kinderhanden

Met deze nieuwe koeltechnologie in de thermostaat Ecostat E bestaat gegarandeerd geen risico voor de jonge speelvogels in uw gezin. Want met CoolContact wordt het instromende koude water in de basiseenheid zodanig geleid, dat het direct achter de complete voor- en bovenzijde naar de thermostaatkardoes stroomt. Het hete water daarentegen wordt vanuit de wandaansluiting direct naar de kardoes geleid. Zo kan de thermostaatbehuizing niet heet worden en blijft deze altijd koel en veilig. Extra veiligheidsfunctie: De SafetyStop aan de greep van de thermostaat verhindert dat het water onverwacht heet uit de douche komt. 

Zo wordt douchen en baden kinderspel: klik door de functies van de nieuwe, geoptimaliseerde doucheserie Croma E

Croma E: onze bestseller in een nieuw design

Niet over het hoofd te zien: de grote Croma E hoofddouche, die met zijn weelderig zachte RainAir straal van douchen een echte belevenis maakt – ook voor de kleinsten. De hoogwaardige straalschijf van metaal is in hoek verstelbaar – voor meer bewegingsvrijheid. De schijf heeft heldere vlakken en is aan de hoeken zacht afgerond. hansgrohe noemt dit SoftCube design. Perfect hierbij passend: de Croma Select handdouche. In ronde uitvoering of met afgeronde hoeken: met de drie straalsoorten SoftRain, IntenseRain en Massage zorgt deze voor individuele douchemomenten. Ook kinderhanden kunnen hier heel eenvoudig en intuïtief omschakelen: met de Select knop.

hansgrohe functies voor aangenaam comfort en meer doucheplezier


De productlijn Croma: dat zijn solide douches van hoge kwaliteit made by hansgrohe, wat ook in de comfort-technologieën tot uiting komt. Met de nieuwe doucheschuif aan de Showerpipe kan de handdouche makkelijk verschoven en op de passende hoogte ingesteld worden. Dat is erg praktisch en lukt met een simpele druk op de knop – doodeenvoudig met één hand.


Beschikbaarheid Croma E: Q3/2019
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt