Finoris: dagelijkse routines in een nieuw kleedje

Met Finoris kan het haar ook aan de lavabo makkeljk worden gewassen.
hansgrohe nieuwigheden

Een mengkraan die even flexibel is als uzelf

Van groot gezin tot gedeeld appartement, hoe meer mensen er samenwonen, hoe meer verschillende behoeften er zijn. De lavabomengkraan Finoris voldoet met minimalistisch design en maximale flexibiliteit aan alle eisen. Want zijn uittrekbare sproeier met twee straalsoorten maakt de badkamerroutine veel comfortabeler. De nieuwe mengkraan is de ideale keuze voor wie van strak design houdt.

Uw haar aan de lavabo wassen? Dat kan nu heerlijk comfortabel.

Dankzij Finoris is er ’s ochtends geen gedoe meer om de lavabo, maar alleen nog veelzijdig plezier. Want de nieuwste mengkraan uit de hansgrohe ideeënfabriek maakt alles eenvoudig en mogelijk: spontaan het haar wassen, ontspannen de baby een badje geven of snel een trui uitwassen.

Veel wensen, één douche, hoge funfactor

De lange uittrekbare sproeier maakt alle activiteiten met water eenvoudiger. Hij is in de mengkraan geïntegreerd en kan een halve meter worden uitgetrokken, waardoor een unieke actieradius ontstaat. Na gebruik glijdt de sproeier vlot terug naar de uitgangspositie. 

U houdt van strak design?

De lavabomengkraan Finoris Flex behoort tot een hoogwaardige hansgrohe badkamerdesignlijn. Als u van een minimalistisch interieur houdt, zal het sobere, geometrische silhouet u onmiddellijk aanspreken. En omdat wij bij hansgrohe weten hoe graag designliefhebbers zich individueel uitdrukken, produceren wij deze mengkranen in drie verschillende oppervlakken: mat zwart, mat wit en chroom. Zo kunt u uw badkamer inrichten in de kleur die u het mooiste vindt: ton sur ton of met stijlvolle contrasten.

Waarom Finoris een goede keuze is

  • De zeer beweeglijke lavabomengkraan verandert voorgoed de dagelijkse routines in de badkamer – voor uw plezier. Hij biedt u extra flexibiliteit op maar liefst vier domeinen: de uittrekbare uitloop, de waterhoeveelheid en -temperatuur en de twee straalsoorten.
  • De lavabomengkraan is ook zonder uittrekbare sproeier verkrijgbaar in verschillende hoogtes – passend voor elke lavabo. Dankzij de hansgrohe ComfortZone technologie geniet u van meer vrije ruimte, een gemakkelijke bediening en minder waterspatten.
  • Mat zwart of mat wit? Met de FinishPlus oppervlaktekleuren geeft u uw lavabo een individueel en eigentijds design. U kunt zelfs uw volledige badkamer met deze designlijn inrichten.
  • De duurzame hansgrohe technologie EcoSmart reduceert uw waterverbruik tot 5 liter per minuut.
  • Met de anti-kalkfunctie QuickClean blijft uw mengkraan kalkvrij – voor een verzorgde uitstraling en lange levensduur.

Flexibel design dat voor prettige momenten zorgt

Meer producten en nieuwigheden van hansgrohe ontdekken

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt