Indrukwekkende designkranen

Modern. Precies. Indrukwekkend. Metropol.

Met de Metropol badkamerkranen wordt helderheid in de badkamer geherdefinieerd. De serie valt in de smaak bij iedereen die van strak en expressief design houdt. Door zijn geometrische lijnen maakt Metropol in elke moderne omgeving een onvergetelijke indruk. Laat u hier inspireren door de schoonheid en veelzijdigheid van de nieuwste serie van hansgrohe.

Nieuwigheid van hansgrohe: Metropol-badmengkranen.
Kies uit vijf uitloophoogtes \\(ComfortZone\\), van 100 tot 260 mm.

Design met een sterk karakter

Met zijn nauwkeurige, aantrekkelijke vormgeving staat de Metropol kraanserie voor hoogwaardig badkamerdesign en buitengewoon individualisme. Het stijlvolle, geometrische silhouet creëert een opvallend accent bij de lavabo, in de douche en aan het bad. De grepen en uitlopen zijn door de parallelle lijnen harmonieus op elkaar afgestemd. Metropol mengkranen verrassen door hun rijke variatie. Voor u betekent dat: veel keuzevrijheid op het gebied van vormgeving en bediening.

Metropol lavabomengkranen

Kies uit drie greepvarianten:

  • een elegante rechte greep;
  • een verfijnde beugelgreep;
  • een minimalistische Select knop voor een intuïtieve bediening met één druk op de knop

U houdt van vrije ruimte? Met de lavabomengkranen in vijf verschillende hoogtes vindt u voor elke lavabo de optimale oplossing en bepaalt u uw persoonlijke ComfortZone. Het mengkraanmodel 100 is ook met een langere uitloop verkrijgbaar: zo zorgt u voor extra comfort aan de lavabo.

De op de grond staande lavabomengkraan, die vrij naast of achter de wastafel wordt geïnstalleerd, bepaalt mee de esthetiek van de ruimte. Ook een blikvanger: de 3-gats lavabomengkraan met afzonderlijke bedieningselementen in parallelle perfectie en met twee ComfortZones

Opvallende attractie in de douche en aan het bad

Ook met zijn douche- en badmengkranen creëert de nieuwste kraanserie van hansgrohe een sfeer die van elke badkamer een plek met karakter maakt.

Doucheplezier met Metropol

Het geometrische design met zijn precieze contouren wordt ook in de douche doorgetrokken. Opvallend: de opbouw-ééngreepsmengkraan die het water stijlvol en betrouwbaar regelt. De minimalistische inbouwmengkranen zijn verkrijgbaar met twee greepvarianten: hendel en beugel. Wat perfect bij Metropol past, is de vierkante hoofddouche Raindance E. Voor uniform geometrisch design en luxueus doucheplezier.

Baden met Metropol

De moderne Metropol mengkranen zorgen voor visuele en functionele accenten aan elk bad. Met alle varianten baadt u vele jaren in designgeluk! De grote baduitloop is het omgekeerde van middelmatig en bekoort door zijn prominente, heldere vlakken. De vlakke inbouwbediening heeft een tijdloze look met een minimalistisch vierkant design. Ook onweerstaanbaar: de op de grond staande badmengkraan aan een vrijstaand bad. Hiermee maakt u een uniek statement. Uw gasten zullen versteld staan.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt