Pulsify: gewoon voluit leven

Model doucht met mat zwarte hansgrohe handdouche.
hansgrohe nieuwigheden

Een unieke douche-ervaring voor badkamers van elke grootte

U wilt genieten van heerlijke wellnessmomenten met water, maar hebt niet erg veel plaats in de badkamer? Daarvoor heeft hansgrohe Pulsify ontwikkeld. De moderne douchefamilie omhult uw lichaam met microfijne PowderRain en past zich perfect aan uw ruimte aan, ook al is die klein. Ontdek een unieke douche-ervaring, geweldige comfortfuncties en individuele designcombinaties!

Nu eens verkwikkend, dan weer ontspannend, maar altijd inspirerend

Relax en geniet van het moment. Stap in de douche en dompel u onder in een andere wereld. Voor een frisse start ’s ochtends of een ontspannen afsluiter ’s avonds: u komt er altijd als herboren uit. Dat is Pulsify, de nieuwe douchefamilie van hansgrohe. Verwen uzelf met unieke wellnessmomenten.

PowderRain – uw unieke ontspanning

Pulsify douches veranderen water in een vederlichte mantel van ontelbare microdruppeltjes. Tijdens het douchen wordt uw hele lichaam zacht en fluisterstil omhuld, zodat u zich geestelijk en lichamelijk kunt ontspannen. PowderRain heet deze straalsoort bij hansgrohe en Pulsify verwent u ermee in twee verschillende intensiteiten. Voor een heerlijk gevoel.

Wat maakt Pulsify douches nog meer uniek

Naast de welnessfactor zijn het tijdloos mooie design, het hoge comfort, de waterbesparing en de vertrouwde kwaliteit van hansgrohe de grote troeven van Pulsify:

  • Mat zwart, mat wit of chroom? Met moderne oppervlaktedesigns richt u uw badkamer persoonlijk en origineel in.
  • Voor nog meer individualiteit in uw douche kunt u kiezen uit mooie opbouw- en inbouwvarianten.
  • Dankzij de Select technologie regelt u de gewenste straalsoort gemakkelijk met een druk op de knop.
  • Door de EcoSmart technologie zijn de milieuvriendelijke douches bijzonder spaarzaam. U verbruikt duidelijk minder water en energie. 
  • Met QuickClean wrijft u kalkaanslag eenvoudig weg – voor een goed onderhouden uitrusting met een lange levensduur.

Ontdek onze Pulsify producten

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt