Doucheplezier in het kwadraat

Raindance E: geometrisch en tijdloos elegant

Het vierkante design en de hoogwaardige oppervlakken van chroom en glas maken van het doucheassortiment Raindance E een echte blikvanger in de moderne badkamer. Van de hoofddouche naar de Showerpipe tot de thermostaat: Raindance E biedt talloze mogelijkheden om uw persoonlijke droombadkamer te realiseren. En voor een perfecte harmonie vervolledigt u de inrichting met de opmerkelijke mengkranen van de serie Metropol.

hansgrohe badkamerambiance met Showerpipe Raindance E.
De Showerpipe Raindance E is een totaalsysteem in spiegelend chroom met glasheldere voordelen: alles is binnen handbereik, flexibel in gebruik en visueel indrukwekkend.

Een nieuwe vorm van plezier onder de douche

Laat het design van de Raindance E douches een visueel hoogtepunt in uw badkamer zijn. Het platte vlak van de vierkante hoofddouche wordt stijlvol voortgezet in de strakke douchearm. Dit zorgt voor een krachtige indruk.

Het spel van rechte hoeken en platte vlakken gaat naadloos over in de Showerpipe, de doucheset, de douchestang en de ShowerTablet thermostaat (350 of 600 mm breed). Hoogwaardige oppervlakken van chroom en krasvrij veiligheidsglas zorgen voor opvallende designaccenten. Het veelzijdige assortiment past perfect bij het precieze design van de hansgrohe kraanserie Metropol. Zo kunt u zorgeloos combineren. Voor een harmonische badkamersfeer.

Design in combinatie met functionaliteit: douche-ervaring in XXL-formaat

De Raindance E verwent u met zijn doordachte en efficiënte straalschijf. In het midden is de intensiteit van de straal hoger, zodat shampoo bliksemsnel kan worden weggespoeld. De sproeiers aan de buitenrand sproeien minder intens. De zachte doucheregen hult uw lichaam volledig in zalige warmte. AirPower zorgt voor volle, lichte druppels. Wie water wil besparen zonder verlies aan comfort, kiest voor de uitvoering met EcoSmart.

Raindance E: veel varianten, geweldige ervaringen

U bent veeleisend en dat is goed. Bij Raindance E kiest u uit de vele opties de variant die perfect bij uw ideeën past.

  • De vierkante hoofddouche zorgt voor doucheplezier in XXL-formaat. Voor de inrichting van uw droombadkamer hebt u de keuze uit maar liefst drie montagemogelijkheden voor wand en plafond. Bij de versie die in het plafond wordt geïntegreerd, versmelten de douche met een straalschijf van 400 x 400 mm en het plafond tot een harmonieus geheel.
  • Bij de doucheset ervaart u de elegantie van de vlakke douchestang Unica E en het comfort van de handdouche Raindance Select S 120. Met de zelfvergrendelende, in de hoogte verstelbare, draai- en kantelbare douchehouder stelt u de handdouche volgens uw persoonlijke behoeften in. Kies het oppervlak dat u wenst: spiegelend chroom, wit-chroom of zwart-chroom. De douchestang is ook afzonderlijk verkrijgbaar.
  • De ShowerTablet voor de douche combineert het comfort van een douchethermostaat met een ruim tablet tot 600 mm breed. Het vierkante design van Raindance E keert ook terug in het front van veiligheidsglas – in spiegelend chroom of wit-chroom. Dankzij de duidelijke symbolen en ergonomische grepen is de bediening kinderspel.
  • De ShowerTablet voor het bad brengt de baduitloop en thermostaat samen in één product. Combineer deze met een handdouche naar keuze en wissel met de handige draaigreep van systeem.
  • Bij de Showerpipe geniet u van alle voordelen van een doucheset en thermostaat in één. Dankzij de eenvoudige montage op bestaande aansluitingen is dit een ideale keuze bij de badkamerrenovatie.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt