Douchebediening voor grote regendouches

RainSelect: omschakelen naar pure ontspanning

Uw doucheplezier is slechts een klik verwijderd: met RainSelect wordt de waterervaring comfortabel met slechts één product geregeld. Wissel intuïtief met één druk op de knop tussen de verschillende douchesystemen en de straalsoorten van uw hoofd- en de handdouche. Ook de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid stelt u met RainSelect heel eenvoudig in. Het hoogwaardige design van glas en metaal past perfect in een moderne badkameromgeving.

Douchebediening voor grote douchekop: hansgrohe RainSelect.
De bediening voor de hoogste eisen, knap geïntegreerd: met RainSelect kiest u comfortabel en intuïtief tussen de verschillende douchesystemen en straalsoorten.

De architectuur van pure ontspanning

Met zijn grote knoppen uit veiligheidsglas in een metalen lijst, is RainSelect het intuïtieve bedieningselement voor de hoogste eisen. Dankzij de beperkte opbouwhoogte versmelt het tijdloze design met de wand en integreert het zich harmonieus in de badkamer. Met zijn rechtlijnige vormen en op elkaar afgestemde materialen kan RainSelect perfect met Rainmaker Select hoofddouches worden gecombineerd en biedt hij uitstekend gebruikscomfort voor individueel doucheplezier.

Video: hansgrohe RainSelect en hansgrohe Rainmaker Select.

Tijdloos elegante douchebediening met maximaal gebruikscomfort

U wenst een intensieve douche-ervaring met exact de watertemperatuur en -hoeveelheid waar u zich goed bij voelt? RainSelect biedt u een intuïtieve douchebediening met grote knoppen en draaigrepen.

  • De knoppen (70 x 70 mm) met slijtvaste symbolen zijn gemakkelijk te begrijpen en eenvoudig te bedienen. Voor de regeling van de watertemperatuur en -hoeveelheid grijpt u naar de metalen pingrepen.
  • Met twee tot vijf knoppen biedt RainSelect het gebruikscomfort dat precies bij het geselecteerde douchesysteem past: perfect afgestemd op het aantal straalsoorten van uw hoofddouche en op de handdouche van uw keuze. De geïntegreerde temperatuurregeling garandeert een constant welbehagen, terwijl de waterhoeveelheid naar wens kan worden gewijzigd (en zelfs helemaal uitgezet, handig bij het schoonmaken van de knoppen).
  • Douchehouder: met de FixFit Porter douchehouder van metaal (met geïntegreerde slangaansluiting) wordt de handdouche binnen handbereik bevestigd.
  • De materiaal- en oppervlaktevarianten zijn perfect afgestemd op de hoofddouches Rainmaker Select en op de mengkranen van de hansgrohe serie PuraVida. Maak uw keuze tussen wit-chroom, zwart-chroom en chroom.
  • Heldere vormgeving: met RainSelect creëert een ordelijke sfeer in een badkamer met doorgetrokken vormentaal. RainSelect is ook verkrijgbaar voor het bad.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt