Nu ook in de badkamer

hansgrohe sBox: alles mooi opgeruimd aan het bad

Voor veel mensen is het bad een wellnessoase waar ze zich kunnen terugtrekken om relaxed de batterijen weer op te laden. Hoe esthetischer en comfortabeler de omgeving, hoe groter de ontspanning. De hansgrohe sBox zorgt ervoor dat de rust ook visueel en gevoelsmatig niet wordt verstoord. Een rondslingerende doucheslang? Definitief verleden tijd. Geniet van het fraaie uitzicht en de grotere bewegingsvrijheid.

hansgrohe sBox: een doucheslang die in het bad verdwijnt.

hansgrohe sBox: Geeft veel plezier. Vraagt weinig plaats.

Een doucheslang die onzichtbaar in de badrand verdwijnt wanneer u hem niet nodig hebt, is een aantrekkelijk en comfortabel iets. Daar wacht hij opgerold, tot hij weer wordt gebruikt. Om te douchen en te baden trekt u de slang snel en makkelijk weer uit. Desgewenst tot een comfortabele 1,45 meter. Het gebruik is bijzonder eenvoudig en vraagt slechts weinig trek- en houdkracht. Met behulp van de hansgrohe sBox functioneert de slanggeleiding aan het bad gecontroleerd, beschermd en veilig. De doucheslang verdraait niet.

Aantrekkelijke look en meer individualiteit in het bad

Aan de buitenkant is alleen de metalen rozet van de sBox zichtbaar. Naargelang wat beter bij uw badkamerkranen past, kiest u uit twee aantrekkelijke rozetvormen: rechthoekig of ovaal. Verheug u op een eenvoudige reiniging: de gladde oppervlakken zijn makkelijk te onderhouden. Met de sBox plaatst u de door u gewenste handdouche individueel aan de badrand. De douche zelf kiest u apart. Dat is een kwestie van smaak. De sBox is compatibel met alle gangbare douche- en badmodellen, op voorwaarde dat de badrand breder is dan 71 mm.

Aantrekkelijke oplossing voor nieuwbouw of badkamerrenovatie 

De sBox is een hoogwaardige oplossing voor de badinstallatie in een nieuwbouw of bij een badkamerrenovatie. Tot nu toe werd het slimme hansgrohe katrolsysteem alleen in de keuken toegepast, waar het voor orde in de onderkast van de spoeltafel zorgt. En het mogelijk maakt dat de slang van een uittrekbare kraan vlot naar binnen en buiten kan glijden. Het gesloten all-in-one-systeem vervangt bij inbouwinstallaties in de badkamer het bestaande badsysteem Secuflex.

sBox bad: achtergrondinformatie voor iedereen die er het fijne van wil weten

Het slangoprolsysteem voor het bad wordt door de specialist voor sanitair snel en comfortabel geïnstalleerd. De installateur apprecieert de geoptimaliseerde werkstappen, want de installatie in twee fasen met inbouwdeel en afwerkingsset maakt zijn werk eenvoudiger. De sBox wordt door de vakman volledig in de bad- of tegelrand verzonken. Daar, in de ondergrond, heeft de sBox slechts weinig plaats nodig. Een ander pluspunt van het gesloten systeem is de enorme onderhoudsvriendelijkheid.

 
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt