Aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding in twee designvarianten

Lichte badkamer met Vernis Blend aan de lavabo.
hansgrohe nieuwigheden

Past in elke badkamer

Vernis staat voor tijdloos elegante mengkranen met een bijpassend doucheassortiment. Aan u de keuze: met de twee universele designs kunt u de gewenste badkamersfeer creëren – van minimalistisch tot elegant. Wilt u deze graag in een trendy kleur realiseren? Naast chroom biedt het stijlvolle oppervlak mat zwart u extra ruimte voor persoonlijke accenten. Vertrouw op de kwaliteit van hansgrohe.

Subtiele elegantie of opvallende geometrie

Geometrische lavabomengkraan Vernis Shape, mat zwart.
De geometrische ééngreepsmengkraan Vernis Shape in mat zwart zet de persoonlijke stijl aan de lavabo verder. Het oppervlak is beschikbaar voor een harmonieuze inrichting.

Ontwerp uw badkamer in een homogene stijl met een ruim assortiment dat met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding uitpakt. Vernis kunt u zowel aan de lavabo, in de douche als bij het bad gebruiken. Moet u nog even nadenken over uw favoriete stijl voor de badkamer? Laat u inspireren door de twee universele designvarianten en maak uw keuze:

  • Met zijn rondingen ziet het harmonische design van Vernis Blend er modern en elegant uit. De vloeiende vorm is een streling voor het oog en voelt heerlijk aan.
  • De strakke geometrische variant Vernis Shape heeft uitgesproken randen en past perfect in een opvallend sobere badkamerinrichting.

Bij een deel van het assortiment biedt het hippe mat zwarte FinishPlus oppervlak u nóg meer creatieve vrijheid. 

Meer producten en nieuwigheden van hansgrohe ontdekken

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt