Vivenis: water fascineert

Vrouw aan lavabo met Vivenis badkamerkraan.
hansgrohe nieuwigheden

Water zoals u het nog nooit gevoeld hebt

Bent u op zoek naar een badkamerkraan voor uw persoonlijke wellnessoase? De kraanserie Vivenis van hansgrohe verwent u met een compleet nieuw watergevoel: het brede en weelderige straalbeeld doet denken aan een natuurlijke waterval en is een streling voor de zintuigen. Zelfs het wassen van de handen wordt een kort moment van genot.

Nieuw watergevoel in de persoonlijke wellnessoase

In de dagelijkse hectiek is er vaak geen tijd voor een ontspannende douche of heerlijk bad. Toch helpen deze rituelen ons om fris en ontspannen de dag door te komen. Dus waarom zou het wassen van de handen niet een klein moment van genot kunnen zijn? Ons recept voor een korte rustpauze: Vivenis zorgt met zijn watervalstraal voor een ongekend zalige ervaring. De AirPower technologie verrijkt het water met lucht en maakt de straal bijzonder zacht en weelderig. 

Wilt u van uw badkamer een plek met een tijdloos elegante stijl maken, die rust uitstraalt? Het smaakvolle kraandesign van Vivenis met gebogen uitloop is voor lavabo, bad en douche verkrijgbaar. Door de verfijnde en platte greep wordt de elegante look van de mengkraan nog versterkt. Onze tip: combineer Vivenis met onze douchelijn Pulsify voor een harmonisch totaalbeeld in de badkamer. 

Met de FinishPlus oppervlakken in mat zwart en mat wit kunt u accenten leggen volgens uw eigen voorkeuren. De moderne oppervlaktedesigns zijn ook bij Pulsify verkrijgbaar.

De voordelen van Vivenis in één oogopslag

  • De met lucht verrijkte watervalstraal (AirPower) zorgt voor een ongekend zalige ervaring.
  • De elegante vorm van de mengkraan versmelt harmonisch met de stroming van het water.
  • De ergonomisch gevormde, vlakke greep vraagt om aangeraakt te worden en is gemakkelijk te bedienen. 
  • Voor een individuele stijl in uw badkamer kunt u uit drie oppervlakken kiezen: chroom, mat zwart en mat wit.
  • Dankzij de EcoSmart technologie verbruikt Vivenis tot 60% minder water dan een traditionele lavabomengkraan.

Meer producten en nieuwigheden van hansgrohe ontdekken

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt