WallStoris: individueel – eenvoudiger dan ooit

Organisatiesysteem van hansgrohe voor douchebenodigdheden.
hansgrohe nieuwigheden

De muur is van u

Hoe netter uw huis is, hoe prettiger u zich er voelt. Want een harmonieuze en ordelijke omgeving heeft een rustgevend effect en zorgt voor een hogere feelgoodfactor. WallStoris is een flexibel opbergsysteem dat aan uw innerlijke balans bijdraagt. Het kan naar hartenlust worden opgeplakt zonder in muur of tegels te boren en is daarom ook ideaal voor huurders.

Weg met de chaos, gedaan met plaatsgebrek!

Het is tijd voor een flexibel opbergsysteem dat orde in de badkamerchaos brengt – en u precies de extra opbergruimte geeft die u nodig hebt. Het WallStoris principe is uiterst eenvoudig, maar des te individueler: neem een lijst, plak hem op en klik er verschillende modules aan vast. 

WallStoris: opbergruimte creëren met stijl en plezier

Welke accessoires wilt u hebben? Opbergmandjes, haken voor handdoeken en washandjes, bekers, een handdouchehouder? Met het opbergsysteem WallStoris richt u uw badkamer in zoals u het zelf wenst. hansgrohe biedt het in twee oppervlaktekleuren aan: mat zwart en mat wit. Zo kunt u voor ton sur ton kiezen of stijlvolle contrasten creëren. Ook voor het toilet zijn er WallStoris accessoires, bijv. de wc-rolhouder en -borstel.

Tot 40.000 mogelijke combinaties

Eenvoudiger kan het niet: u kiest een lijst van 50 of 70 cm en richt de wand naargelang de beschikbare ruimte helemaal volgens uw eigen smaak in. Hierbij kunt u de modules vrijwel onbeperkt combineren. Een doe-het-zelfdroom voor de decorateur die zich eens lekker wil uitleven. 

De voordelen van WallStoris in één oogopslag

  • Berg uw benodigdheden stijlvol op – voor een harmonische badkamersfeer, innerlijke balans en een opgeruimd huis. 
  • Alles wat u in de badkamer nodig hebt, kunt u nu veilig en stabiel opbergen. De doordachte merkaccessoires van hansgrohe zijn duurzaam en toch betaalbaar.
  • Breng uw smaak individueel tot uitdrukking. Het modulaire opbergsysteem biedt u vrijwel onbeperkte combinatie- en decoratiemogelijkheden. 
  • Deze accessoires worden tijdbesparend aangebracht. Ze kunnen altijd weer worden verplaatst en laten na het verwijderen geen sporen achter. Omdat er geen gaten hoeven te worden geboord, zijn ze ook voor huurders geschikt. Dankzij de meegeleverde lijm blijven metaal, glas en tegels onbeschadigd. Natuurlijk is het ook mogelijk om de lijsten op de klassieke manier vast te schroeven. 

Blik op enkele WallStoris accessoires - Beschikbaar vanaf Q2/2022

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt