XtraStoris: opbergruimte voor de droombadkamer

XtraStoris Individual met designlijst in Polished Gold Optic.
hansgrohe nieuwigheden

Functioneel design

U wenst een hoogwaardig, perfect design voor uw droombadkamer? En eenvoudige schappen voor uw shampoos en verzorgingsproducten passen niet in uw designconcept? Dan bieden wij u een slimme opbergoplossing die er net zo goed uitziet als de rest van uw badkamer: XtraStoris wandnissen zorgen voor meer bewegingsvrijheid en maken uw bestaande douche-uitrusting compleet.

Alles goed opgeborgen in de stijl van uw badkamer

Gaat u uw badkamer renoveren of bouwt u een nieuwe? Kiest u daarbij voor een heldere inrichting zonder storende elementen, helemaal in de lijn van uw woninginterieur? Moet deze plek uiteindelijk een wellnessoase worden, rust uitstralen en uw smaak weerspiegelen? Dan zijn onze opbergoplossingen voor uw verzorgingsproducten iets voor u. XtraStoris wandnissen accentueren uw hoogwaardige badkamerdesign en maken zich elke dag nuttig. En dat het systeem de vrije ruimte achter de gebruikelijke installatiewand gebruikt, is gewoon extra slim. 

XtraStoris lijnen passen in elk badkamerconcept

XtraStoris wandnissen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Bepaal eerst de kleur voor het corpus: Stainless Steel Optic of geborsteld mat zwart of mat wit. Als u een eenkleurige variant wenst, hebt u de keuze tussen de XtraStoris Original met geïntegreerde lijst of de uiterst sobere XtraStoris Minimal zonder lijst. Of individualiseer uw nieuwe opbergoplossing: de XtraStoris Rock is aan de voorkant betegelbaar en kan zo naadloos in de douche worden ingewerkt. De tweekleurige XtraStoris Individual met designlijst in geborsteld roestvrij staal of een van de vijf FinishPlus oppervlakken past dan weer perfect bij de douches en mengkranen van hansgrohe met dezelfde afwerking.

Hoogwaardige materialen voor gebruik in natte ruimtes

Alle uitvoeringen worden geleverd met een waterdichte installatieset. De wandnis zelf kan naar wens gelijk met de tegels worden geïnstalleerd of uit de wand steken. Op die manier kunt u de badkamer tot in de wand als één geheel vormgeven.

Meer producten en nieuwigheden van hansgrohe ontdekken

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt