Nieuw bij hansgrohe: inbouwthermostaat RainSelect.
Nieuwe badkamerproducten

Nieuwigheden van hansgrohe voor de mooiste momenten met water

Hier krijgt u een overzicht van de recentste hansgrohe producten, die het gebruik van water nogmaals heruitvinden. Van vierkante hoofddouches, over op de grond staande mengkranen, tot ruimtebepalende bedieningsunits voor douche of bad. Wij bieden u duurzame oplossingen volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design.

Douchecomfort in nieuwe vormen en formaten

Meer dan ooit ontwikkelt de badkamer zich van een praktische ruimte voor lichaamsverzorging tot een toevluchtsoord voor ontspanning. Royaal ontworpen ruimtes bieden plaats voor nieuw ontwikkelde designs en bedieningsconcepten, die uw contact met water nog beter maken. Leer onze nieuwe topproducten voor douche en bad kennen.

Nieuwe mengkranen: voor een glansrol in uw badkamer

Minimalisme met een heldere lijn: dat belichamen de nieuwe Metropol mengkranen. Met hun precieze geometrische design passen ze stijlvol in uw badkamer en zorgen ze voor een krachtig designstatement. De Metropol serie is een perfecte aanvulling bij de vierkante hoofddouche Raindance E.

Bent u eerder een klassiek-elegant type? Bekijk dan zeker de Metropol Classic mengkranen. Net als zorgvuldig uitgekozen accessoires maken ze de lavabo, de douche of het bad helemaal af. De talrijke greepvarianten en verschillende uitvoeringen bieden u een ongeziene ontwerpvrijheid. Laat uw badkamer stralen met verfijnde goudkleurige accenten.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt