RainDrain Flex in mat zwart geïnstalleerd.
31 Resultaten
Afvoer voor de douche

RainDrain vervolledigt uw persoonlijke badkamerconcept

U wilt een moderne badkamer waarin alles mooi bij elkaar past? Door het design consequent door te trekken zorgt u voor rust. En een inloopdouche creëert een wellnesssfeer. Het hoogwaardige afvoersysteem RainDrain biedt u daarbij maximaal comfort. Bovendien vervolmaakt het uw badkamerinrichting, want de afwerking ervan is perfect afgestemd op de rest van het hansgrohe programma. Combineer de RainDrain doucheafvoer met douches, mengkranen en innovatieve opbergoplossingen in uw eigen stijl. Het systeem is overigens geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.  

RainDrain maakt elke doucheruimte helemaal af

RainDrain past in elke inloopdouche, ongeacht hoe uw droomontwerp eruitziet. Verkiest u een doucheafvoer die tegen de wand is geïnstalleerd? Dat is geen enkel probleem met RainDrain Match en RainDrain Flex. Maar u kunt de deze douchegoten ook vrij in het oppervlak plaatsen, want het systeem met sifon is volledig flexibel. Houdt u van doucheplezier in XXL-formaat? RainDrain zorgt met de innovatieve Dryphon technologie alvast voor een hoge afvoercapaciteit. Vraag ernaar bij uw sanitairspecialist.

Veelzijdigheid maakt RainDrain uniek

Wilt u dat alles in uw douche bij elkaar past, van de hoofddouche tot het afvoerputje? RainDrain biedt talrijke mogelijkheden voor individualisering.

RainDrain Flex heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling en laat u kiezen uit zeven oppervlakken voor de designafdekking: geborsteld roestvrij staal, chroom en vijf FinishPlus kleuren die bij de douches en badkamerkranen van hansgrohe passen, mat zwart, mat wit, Polished Gold Optic, Brushed Bronze en Brushed Black Chrome. Met RainDrain Flex stroomt het water zichtbaar via het geïntegreerde afschot naar de afvoer en de sifon. 

RainDrain Match is verkrijgbaar in zes oppervlakken voor de douchegootafdekking: geborsteld roestvrij staal, chroom, mat zwart of mat wit roestvrij staal, en zwart of wit glas. Bovendien kan de rugzijde van de afdekking worden betegeld (niet aanbevolen voor glazen uitvoeringen). Zo creëert u een doorlopend douchevlak. Het afvoersysteem RainDrain Match is geschikt voor alle keramische tegels. Voor dikkere natuurstenen tegels is de productlijn RainDrain Rock beschikbaar. 
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt