RainDrain Flex in mat zwart geïnstalleerd.

U wilt een moderne badkamer waarin alles op elkaar is afgestemd? Met een consequent design als één geheel dat rust brengt? Een inloopdouche zorgt voor een wellnesssfeer en het hoogwaardige RainDrain afvoersysteem biedt maximaal comfort zonder het ontwerp te verstoren.Meer weten over RainDrain

31 Resultaten
XtraStoris: opbergruimte voor de droombadkamer

Wandnissen zorgen voor meer ruimte

Creëer een badkamerinterieur vol rust. XtraStoris biedt stijlvolle opbergoplossingen voor de vele benodigdheden in de badkamer en is in kleur afgestemd op andere hansgrohe producten.

Afvoer voor de douche

RainDrain vervolledigt uw persoonlijke badkamerconcept

Wilt u een moderne badkamer waarin alles op elkaar is afgestemd? Een consistent design is rustgevend. Met het hoogwaardige RainDrain afvoersysteem ervaart u het hoogste comfort in de douche en ontwerpt u deze in één keer. De afwerking van het afvoersysteem is afgestemd op de rest van het hansgrohe assortiment. Combineer de RainDrain doucheafvoer met douches, mengkranen en innovatieve opbergoplossingen, helemaal volgens uw stijl. RainDrain is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.  

RainDrain maakt elke doucheruimte helemaal af

RainDrain past in elke inloopdouche, ongeacht hoe uw droomontwerp eruitziet. Verkiest u een doucheafvoer die tegen de wand is geïnstalleerd? Dat is geen enkel probleem met RainDrain Match en RainDrain Flex. Maar u kunt de deze douchegoten ook vrij in het oppervlak plaatsen, want het systeem met sifon is volledig flexibel. Houdt u van doucheplezier in XXL-formaat? RainDrain zorgt met de innovatieve Dryphon technologie alvast voor een hoge afvoercapaciteit. Vraag ernaar bij uw sanitairspecialist.

Veelzijdigheid maakt RainDrain uniek

Wilt u dat alles in uw douche bij elkaar past, van de hoofddouche tot het afvoerputje? RainDrain biedt talrijke mogelijkheden voor individualisering.

RainDrain Flex heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling en laat u kiezen uit zeven oppervlakken voor de designafdekking: geborsteld roestvrij staal, chroom en vijf FinishPlus kleuren die bij de douches en badkamerkranen van hansgrohe passen, Matt Black, Matt White, Polished Gold Optic, Brushed Bronze en Brushed Black Chrome. Met RainDrain Flex stroomt het water zichtbaar via het geïntegreerde afschot naar de afvoer en de sifon. 

RainDrain Match is verkrijgbaar in zes oppervlakken voor de douchegootafdekking: geborsteld roestvrij staal, chroom, mat zwart of mat wit roestvrij staal, en zwart of wit glas. Bovendien kan de rugzijde van de afdekking worden betegeld (niet aanbevolen voor glazen uitvoeringen). Zo creëert u een doorlopend douchevlak. Het afvoersysteem RainDrain Match is geschikt voor alle keramische tegels. Voor dikkere natuursteentegels is de productlijn RainDrain Rock beschikbaar. 
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt