Keuken voor alle omstandigheden

Welke type keuken past bij mij ?

Wenst u een keuken, die perfect bij uw leven past? Ontdek hier hoe het hart van de keuken een perfecte aanvulling is van uw dagelijkse leven: plant u voor een gezin of voor een eenpersoonshuishouden? Kookt u graag als een topkok of hecht u belang aan design? Of wilt u een keuken die het dagelijkse leven vereenvoudigt?

Type keuken: Gezinskeuken met ruimte en gebruikerscomfort.
De gezinskeuken is op maat van de verschillende gebruikers en de diverse dagelijkse behoeften in de keuken.

De gezinskeuken voor een druk dagelijks gebruik

In de gezinskeuken speelt zich alles af: eten maken voor groot en klein – vaak afzonderlijk –, nieuwtjes vertellen en handen wassen, tussendoor een glas water halen, en niet vergeten het huisdier drinken te geven. Hier is veel opbergruimte en een groot werkvlak nodig. De droomkeuken voor de diverse opdrachten combineert u met een handige dubbele spoelbak of met een grote spoelbak met extra afdruipvlak, waarbij een erg praktische keukenmengkraan hoort. Een op elkaar afgestemde combinatie van spoelbak en mengkraan beantwoordt zowel aan uw eigen noden als aan die van de kinderen. Bij een hansgrohe spoelbakcombinatie is de bediening aan de voorste rand van het bekken gemakkelijk te bereiken en in de onderkast is de waardevolle opbergruimte netjes opgeruimd: de geïntegreerde sBox bergt de uittrekslang plaatsbesparend op in een vaste box en zorgt ervoor dat u de slang, die uw actieradius aanzienlijk uitbreidt, comfortabel kunt uittrekken.

Met deze producten bij de spoelbak voelt het hele gezin zich goed

Keuken voor semi-professionals en ambitieuze hobby-koks.
Hiervan dromen hobbykoks: in een handomdraai is het water waar ze het nodig hebben. Uittrekslang en omschakelen met een druk op de Select-knop:

Hobbykoks: op gelijke voet met professionals 

Bent u misschien hobbykok en stelt u het op prijs als zelfs ingewikkelde handelingen op rolletjes lopen? Dan vindt u een overzichtelijk georganiseerde opbergruimte en een prima functionaliteit op de werkplek rond het water belangrijk. De hoogwaardige keukenmengkraan moet vlot werken: water met de juiste straalstroom en temperatuur voor het wassen van groenten, afspoelen van vis en vlees, en natuurlijk voor het nauwkeurige vullen van de pannen. Dat werkt allemaal prima met een druk op de knop dankzij de Select-technologie en, als u uw handen vol heeft, ook met uw handrug in het voorbijgaan. Het werk verloopt efficiënt dankzij de ComfortZone, waarin u gemakkelijk pannen van verschillende hoogte hanteert. De uittrekslang biedt u vlot een grote actieradius. Overweeg of u liever twee spoelbekkens naast elkaar voor verschillende werkzaamheden heeft of één grote spoelbak met voldoende plaats, zelfs voor bakplaten en bakpannen. Voor het veeleisende gebruik van de keukenmengkraan en het patroon geeft hansgrohe vijf jaar garantie op mengkraan en patroon – voor langdurig genot.

zo werkt u in optimale omstandigheden in uw eigen kookpaleis

Keukentip: ergonomische keuken voor alle generaties.
Als meerdere generaties in de keuken actief zijn, betekenen ergonomie en een eenvoudige bediening comfort voor iedereen.

Moderne keuken voor alle generaties

Wenst u een keuken waarin u ook in de toekomst ontspannen aan de slag kunt? Hier vindt u tips over hoe de geplande keuken u kan helpen, als niet alles meer zo vanzelfsprekend gaat. Een comfortabele indeling van de opbergruimte, de plaats van elektrische toestellen en de hoogte van het werkvlak ontzien uw rug en ontlasten gebruikers van elke leeftijd. Kies een oven en vaatwasser op ooghoogte, als dat mogelijk is. Bovendien zijn volledig uittrekbare schuiven een must: zo vermijdt u moeilijk toegankelijke hoekjes in de kasten. Ook een goede verlichting, korte wegen zonder struikelpunten en een intuïtieve bediening zijn pluspunten voor ergonomie. Keukenmengkranen met Select-functie bieden bijv. een optimaal comfort bij het aanrecht, waardoor het keukenwerk voor iedereen eenvoudiger wordt. Water stroomt met een druk op de knop met de vooraf ingestelde temperatuur en straalsterkte en kan even gemakkelijk weer uitgezet worden: erg handig, zeker als uw handen vol zijn of vuil door het werk. Bedieningscomfort bij de spoelbak is zeker voor mensen met een beperkte actieradius cruciaal: een aanzienlijke hulp zijn dan de ComfortZone voor de optimale hoogte of bedieningselementen die zich binnen handbereik bevinden.

Ergonomie in de keuken voor iedereen

Keukentip: deze keuken richt zich op design.
Een uitgelezen keukenmengkraan bij een bijbehorende spoelbak beklemtoont een bewuste stijl in de keuken, zonder aan functionaliteit in te boeten.

Hoogtepunten in de keuken maken deel uit van designbewust wonen

Plant u een keuken in een buitengewoon design, die uw woning een speciaal accent moet geven? Maak dan van de keukenmengkraan een hoogtepunt op het aanrecht! Misschien vormt bij u een kookeiland met werkvlak en spoelbak het nieuwe middelpunt in uw open woonkeuken? Combineer de minimalistische geometrie en de mooie elegantie van de hansgrohe mengkranen met uw eigen design en sfeer. Ook de keuze van de spoelbak kan de woonstijl weerspiegelen: Bent u vooral puristisch ingesteld en hecht u belang aan de glans van roestvrij staal en strakke lijnen, of verkiest u eerder warme en natuurlijke materialen? Niet zelden in contrast met andere oppervlakken wordt de weloverwogen gekozen spoelbak in uw keuken het optische middelpunt, dat dagelijks opnieuw fascineert. Keukenmengkranen van hansgrohe zijn prachtstukken met een volkomen design: ze zijn ontworpen door de uitstekende designstudio Phoenix Design, die ook verantwoordelijk is voor de hansgrohe spoelbakken.

Blikvanger voor het aanrecht

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt