Een grotere actieradius aan de spoeltafel

Gemakkelijk en comfortabel: keukenmengkranen met uittrekfunctie en de hansgrohe sBox

Gebruik water doelgericht en plaats fraaie technologie centraal in uw keuken. Een keukenmengkraan met uittrekfunctie biedt een veel grotere actieradius. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende straalsoorten en hebt u water met één druk op de knop. Om het multitasken aan de spoeltafel nóg gemakkelijker te maken, is er de hansgrohe sBox. Met deze slimme slangbox is vlot werken gewoon gegarandeerd!

Actieradius voor multitasking: de sBox maakt alles eenvoudiger

De hansgrohe keukenmengkranen met uittrekfunctie bieden veel meer flexibiliteit bij het gebruik van water aan de spoeltafel. En ze zien er nog mooi uit ook.

  • De uittrekbare sproeier of uittrekbare uitloop vergroot uw actieradius aan de spoeltafel enorm; in combinatie met de sBox zelfs tot 76 cm. Dat is bijvoorbeeld erg handig om planten water te geven of hoge vazen te vullen.
  • De uittrekbare slang maakt in combinatie met een groot draaibereik het werk aan de dubbele spoelbak veel efficiënter.
  • Dankzij de MagFit magneethouder glijdt de slang zo goed als geluidloos terug en wordt hij weer netjes centraal op de buis vastgezet.

hansgrohe sBox: alles op zijn plaats voor een veilig gebruik

U wilt ongetwijfeld graag dat alles vlot verloopt aan uw spoeltafel. Daarom presenteren wij u de hansgrohe sBox, die bij veel van onze uittrekbare keukenmengkranen standaard is. De veilige slangbox biedt ongekend comfort bij een uittrekbare sproeier of uittrekbare uitloop. Dankzij deze betrouwbare en uiterst compacte slanggeleiding in de onderkast kunt u zich nu volledig concentreren op het multitasken aan de spoeltafel. De sBox is verkrijgbaar bij zowel uittrekbare keukenmengkranen als spoeltafelcombinaties.
Ruimtebesparende sBox in de kast onder de spoeltafel.
De nette en compacte slanggeleiding van de sBox laat ruimte in de onderkast. Zo blijft de kast ordelijk en kan men overal makkelijk bij.

hansgrohe sBox: netjes opgeruimd

Klinkt u dit bekend in de oren? De kleine kast onder de spoeltafel puilt uit van de benodigdheden … en daartussen hangt dan ook nog eens de slang van de uittrekbare kraan. Zo wordt het al snel een rommeltje. Maar hier zorgt de ruimtebesparende sBox nu voor orde: meer ruimte voor emmers, schoonmaakproducten enz. Gedaan met de chaos en het ziet er ook gewoon beter uit.
Veilige slanggeleiding in de sBox.
Een vrijhangende slang kan verstrikt raken of beschadigd worden. De sBox zorgt voor een veilige opberging, zonder dat de slang met andere benodigdheden in aanraking kan komen.

Oplossing tegen klemmen

In de sBox kan de slang niet klemmen of beschadigd raken. De slang is beschermd tegen hindernissen, die de uittrekfunctie kunnen blokkeren. Door de veilige behuizing gaat de watervoerende slang bovendien lang mee.
Actieradius van de uittrekbare mengkraan met sBox
Extra flexibiliteit aan en rond de spoeltafel: in combinatie met de sBox wordt de radius van de uittrekbare sproeier en uittrekbare uitloop vergroot tot 76 cm.

Uittrekfunctie met sBox: ongekende vrijheid

Met de sBox kunnen de uittrekbare sproeier en uittrekbare uitloop tot 76 cm worden uitgetrokken. Uw actieradius wordt dus veel groter dan de gebruikelijke ca. 50 cm. Dit is handig om grote vazen te vullen of om bloemen en kruiden water te geven. Multitasken, wat u elke dag in uw keuken doet, wordt efficiënter.

 
Mengkraan met sBox in gebruik op het werkblad.
Vlot werken met de uittrekfunctie: de slang wordt gewoon uitgetrokken tot de gewenste lengte.

En opeens gaat alles als vanzelf

Met de uittrekbare mengkraan en sBox van hansgrohe werkt u vlotter dan ooit: dankzij de geleiding in de behuizing wordt de slang soepel uitgetrokken en al even gemakkelijk en stil weer opgeborgen – zonder tegen de inhoud van de onderkast te botsen.
sBox met flexibele montagemogelijkheden.
Met een dikte van maximaal 34 mm heeft de behuizing slechts weinig ruimte nodig. De montagemogelijkheden zijn zeer flexibel en kunnen aan elke situatie worden aangepast.

Een duurzame box, die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd

Zelfs in de kleinste onderkast is er plaats voor de sBox. De platte box met een hoogte van slechts 52 cm kan ook in een smalle ruimte, een hoek of erg lage onderkast worden gemonteerd. Installatie en inbouwvoorbeelden.

Sproeier of uitloop? Aan u de keuze!

Bij de hansgrohe keukenmengkranen met uittrekfunctie hebt u twee mogelijkheden om water aan de spoeltafel te gebruiken. U kunt helemaal volgens uw eigen voorkeuren kiezen:

  • Een uittrekbare sproeier met eenvoudige omschakeling tussen twee straalsoorten. Met de normale straal vult u zelfs grote kommen en vazen snel en nauwkeurig. De extra douchestraal is ideaal voor het grondig reinigen of afspoelen van fruit, groenten of vis. De bediening is ergonomisch, omdat u met één hand de straalsoort kunt instellen, terwijl het water stroomt.
  • Een uittrekbare uitloop voor een intuïtieve waterregeling met de Select functie. Met één hand schakelt u het water met een druk op de knop in of uit. Dit lukt zelfs makkelijk en passant met uw handrug of elleboog. De kraangreep blijft daarbij open en houdt de watertemperatuur en -hoeveelheid constant.

Alle keukenmengkranen met uittrekfunctie

Zo eenvoudig is de bediening van de uittrekbare sproeier

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt